Blockchain Stories
Nieuwe subsidiemogelijkheden voor Bitcoin ontwikkelaars dankzij Arthur Hayes
Bitcoin Nieuws

Nieuwe subsidiemogelijkheden voor Bitcoin ontwikkelaars dankzij Arthur Hayes

Start met ā‚¬10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel ā‚¬10.000 gratis

Start nu

Maelstrom Fund, een dochteronderneming van Arthur Hayes, heeft een nieuw initiatief gelanceerd: het Bitcoin Grant Program. Dit programma is bedoeld om de technische ontwikkeling van Bitcoin te ondersteunen en de weerbaarheid, schaalbaarheid, censuurbestendigheid en privacy functies te verbeteren.

Ontwikkelaars kunnen hun aanvragen indienen tot 25 augustus en de subsidieperiode bedraagt twaalf maanden. Elke ontwikkelaar kan rekenen op een subsidie van $50.000 tot $150.000, met een maximum van $250.000 per jaar.

Steun voor Bitcoin ontwikkeling

Bitcoin, de grootste crypto ter wereld en het fundament voor de gehele markt, heeft zich altijd onderscheiden door zijn open-source karakter en het feit dat het nooit een formeel financieringsaanbod heeft gedaan voor zijn technische ontwikkeling.

Bedrijven zoals Maelstrom profiteren indirect van het werk van open-source Bitcoin-ontwikkelaars. Dit programma is een manier voor Maelstrom om terug te geven aan de community en te investeren in de technologie waar de gehele crypto ecosysteem op vertrouwt.

Transparant en open subsidieproces

Maelstrom benadrukt hun toewijding aan een open en transparant subsidieproces. De aanvragen moeten uiterlijk 25 augustus 2024 binnen zijn. De subsidies worden toegekend voor een periode van twaalf maanden en de betalingen worden maandelijks verricht in BTC, USDC of USDT.

Ontwikkelaars die een subsidie ontvangen, zullen bijdragen aan de technische ontwikkeling van Bitcoin, bijvoorbeeld door pull requests in te dienen of door reviewwerk te doen voor het Bitcoin Core softwareproject.

Details van het subsidieprogramma

  • Subsidiebedragen: Elke ontwikkelaar kan een bedrag tussen $50.000 en $150.000 ontvangen. Er is een mogelijkheid tot stapeling van subsidies, met een maximum van $250.000 per jaar.
  • Betaalperiode: De subsidies worden toegekend in Q3 en/of Q4 2024.
  • Interview en referenties: Kandidaten kunnen minstens Ć©Ć©n interview verwachten met een lid van de beoordelingscommissie, en hun aanvraag moet ten minste Ć©Ć©n referentie bevatten.
  • Beoordelingscommissie: De commissie bestaat onder andere uit Arthur Hayes (Chief Investment Officer) en Jonathan Bier (Beheerder van het subsidieprogramma).

Het programma is bedoeld om de technische ontwikkeling van Bitcoin te ondersteunen en het ecosysteem te versterken. Door deze subsidies biedt Maelstrom ontwikkelaars de mogelijkheid om zich te richten op cruciale verbeteringen aan het Bitcoin netwerk.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot ā‚¬10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu