Blockchain Stories
Whales kopen voor in totaal $167M aan Chainlink
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Whales kopen voor in totaal $167M aan Chainlink

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Historisch gezien heeft Chainlink (Ticker: LINK) continu de aandacht getrokken van whale investeerders, vooral tijdens perioden van prijsvolatiliteit. 

Recente gegevens geven aan dat deze trend zich heeft voortgezet, met een toename van de whale activiteit in de afgelopen weken. Interessant genoeg is dat, ondanks deze piek in whale activiteit, het aantal actieve Chainlink wallets stabiel is gebleven.

Volgens gegevens van Lookonchain is er de afgelopen weken grote activiteit geweest onder Chainlink holders, met name van whales of institutionele investeerders. De gegevens van Lookonchain onthulden dat 93 nieuwe wallets gezamenlijk ongeveer 12,75 miljoen LINK van Binance hebben opgenomen sinds 24 juni. 

Bovendien zijn deze tokens ongeveer $167 miljoen waard. Deze grote verplaatsing van fondsen van de beurs wijst op strategische positionering door deze grote holders, wat hun lange termijn vertrouwen in LINK aangeeft of een reactie is op specifieke marktomstandigheden.

De analyse van Chainlink whale wallets, volgens gegevens van Santiment, heeft een opvallende verschuiving in de verdeling van holdings onder grotere investeerders laten zien. 

Voornamelijk zijn de wallets die tussen de 10.000 en 100.000 LINK holden gestegen van ongeveer 2.945 naar 2.988 sinds 1 juli. Ook zijn de wallets die tussen de 100.000 en 1 miljoen tokens holden gestegen van 451 naar 500 in dezelfde periode. 

image 69
Bron: Santiment

In de afgelopen twee weken alleen al is de totale waarde die door deze wallets wordt gehouden met ongeveer $120 miljoen gestegen. Dergelijke bewegingen kunnen de markt aanzienlijk beïnvloeden, aangezien grotere holders de liquiditeit en prijsstabiliteit kunnen beïnvloeden.

Ondanks grote bewegingen en activiteit binnen whale wallets in het Chainlink netwerk, heeft het totale aantal actieve wallets een stabiele trend laten zien. 

Volgens een 30-daagse analyse op Santiment is er de afgelopen weken geen grote piek in actieve wallets geweest. Aan het begin van de maand was het aantal actieve wallets ongeveer 48.816 en volgens de laatste gegevens staat het op ongeveer 47.687. 

De relatieve stabiliteit suggereert dat de toegenomen activiteit onder whales niet noodzakelijkerwijs heeft geleid tot bredere marktdeelname. Ook heeft het niet geleid tot nieuwe toetredingen tot de Chainlink markt. 

image 69

Bron: Santiment

In plaats daarvan lijkt het erop dat de bestaande deelnemers hun holdings herschikken, wat zou kunnen duiden op strategische aanpassingen in plaats van een uitbreiding van de gebruikersbasis.

LINK was op het moment van schrijven $13,95 waard, met een stijging van meer dan 5,10% in de afgelopen 24 uur.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen. 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Stijgende vraag naar Bitcoin drijft koers richting $70K doelstelling

Julian Smits

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu