Blockchain Stories
Officiële Ethena Discord gehackt, mods posten phishing links
Altcoin Nieuws

Officiële Ethena Discord gehackt, mods posten phishing links

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ethena Labs en crypto onderzoeker ZachXBT hebben een serieuze waarschuwing afgegeven aan hun community. De officiële Discord server van Ethena is namelijk gehackt. Leden worden dringend verzocht om geen links aan te klikken die gepost worden door de officiële moderators. Hier volgt een overzicht van de situatie.

Wat is er gebeurd?

De problemen begonnen toen een moderator account in de Ethena Discord server een phishing link plaatste die leden misleidde met de belofte van “beloningen.

Deze valse belofte luidde: “Beloningen nu beschikbaar. Beloningsclaim voor ENA is vandaag ingeschakeld. Alle houders van USDe, sUSDe, ENA en posities met deze tokens komen in aanmerking voor retroactieve beloningen voor hun loyaliteit. Ook leden zonder Ethena kunnen aanspraak maken op de bonus.”

Zodra Ethena Labs op de hoogte werd gebracht van de situatie, werd de kwaadaardige link verwijderd en het gehackte mod account uit de server verwijderd. Het team van Ethena Labs heeft bevestigd dat de situatie onder controle is en dat er geen verdere bedreigingen zijn op dit moment. Zij adviseren echter nog steeds om voorzichtig te zijn en geen verdachte links aan te klikken.

Het lijkt te gaan om meerdere mod accounts. Op X is te zien dat moderator Kirigaeshi de phishing links post, maar in de screenshot van ZachXBT wordt dit gedaan uit naam van Noxious. Dit betekent dus dat meerdere moderator account van de Discord zijn overgenomen door de criminelen.

Dit benadrukt de ernst van de aanval en de noodzaak voor verhoogde beveiligingsmaatregelen binnen de community.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu