Blockchain Stories
Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’
Nieuws

Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Carlos Domingo, CEO van Securitize, voorspelt een snelle groei voor het BUIDL-fonds van BlackRock, waarbij hij de snelle groei van tokenized fondsen in vergelijking met stablecoins zet. 

Mijlpaal voor BUIDL

Caros Domingo, CEO van Securitize, heeft voorspeld dat het BUIDL-fonds van BlackRock binnenkort een aanzienlijke mijlpaal van $500 miljoen zal bereiken. Eerder deze week overschreed BUIDL de $500 miljoen, waarmee een record werd gevestigd voor de tokenized markt. Domingo is van mening dat de volgende mijlpaal snel zal komen:

Volgens Domingo hebben tokenized fondsen de laatste tijd aanzienlijke populariteit gewonnen. Eerder dit jaar lanceerden BlackRock en Securitize BUIDL, een fonds waarbij alleen gekwalificeerde beleggers met meer dan $5 miljoen aan activa zich in kunnen schrijven via Securitize. 

Belangstelling voor BUIDL

De aanzienlijke belangstelling voor BUIDL heeft gesprekken in de sector flink geïntensiveerd. Vermogensbeheerders willen graag investeren, gezien het succes van BUIDL. Domingo is erg optimistisch over de groei van BUIDL en laat al het een en ander weten over nieuwe functies die binnenkort worden onthuld. Het fonds, dat vier maanden geleden werd gelanceerd, beschikt over een pijplijn van institutionele beleggers die klaar staan om te investeren. 

Dit succes van BUIDL heeft geleid tot veel discussies tussen BlackRock en Securitize over toekomstige projecten. Ondanks dat er op het moment geen nieuwe projecte zijn, benadrukt Domingo de focus op het uitbreiden van het nu, de functionaliteit en integratie van BUIDL binnen het ecosysteem. Echter, Securitize is niet meer van plan om meer investeringen op te halen. 

Samenvatting

Het BUIDL fonds is de afgelopen maanden vanuit het niets omhoog geklommen tot het grootste tokenized activa fonds. De CEO van Securitize, die samen met BlackRock het fonds uitgeeft, voorspelt een snelle groei de komende maanden. De recente groei van het fonds heeft een record gezet op de markt. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Stijgende vraag naar Bitcoin drijft koers richting $70K doelstelling

Julian Smits

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu