Blockchain Stories
Zal Worldcoin stijgen naar $3,20? Dit is ervan afhankelijk!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Zal Worldcoin stijgen naar $3,20? Dit is ervan afhankelijk!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Worldcoin (Ticker: WLD) heeft de afgelopen maand een winst van 32% behaald en lijkt goed gepositioneerd om zijn rally voort te zetten. 

De recente stijging van 0,35% sluit aan bij de vorming van een symmetrisch bullish patroon, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor een uitbraak. Wel is de prijs in de afgelopen 24 uur met ruim 6% gedaald.

WLD klaar voor een grote beweging

Op de 4 uursgrafiek handelt Worldcoin binnen een symmetrische driehoek en is recent hersteld vanaf de support zone van het kanaal, wat wijst op een mogelijke uitbraak. 

image
Bron: TradingView

Als de stijgende kracht sterk genoeg blijft, is WLD’s eerste doel na het doorbreken van de weerstand $2,650, een kortetermijndoel. Bij aanhoudend bullish momentum zou de prijs zelfs richting het langetermijndoel van $3,260 kunnen gaan. Momenteel daalt de prijs echter, waardoor het onzeker is of deze beweging mogelijk is.

Bullish verschuiving voor WLD

Er is een gestage toename in het aantal longposities op WLD, wat erop wijst dat eerder bearish traders nu bullish zijn geworden. Deze verschuiving gaat gepaard met een lichte stijging in Open Interest, die nu $250 miljoen bedraagt. 

Volgens Coinglass suggereert deze geleidelijke stijging dat de prijs van WLD mogelijk een vergelijkbare trend omhoog zal volgen. De Funding Rate heeft eveneens een stijging doorgemaakt en staat nu op 0,011%, wat duidt op een groeiende vraag naar long trades en daarmee een basis voor een mogelijke rally.

image
Bron: Coinglass

Golden Cross signaleert mogelijke stijging

WLD nadert een belangrijke bullish indicator met de vorming van een golden cross patroon: de blauwe MACD lijn kruist boven de oranje signaallijn, met een waarde van 0,020. Deze kruising suggereert dat WLD verder stijgend momentum kan krijgen. 

image
Bron: TradingView

De recente verzwakking van het bearish momentum hint op een verschuiving, en als de Golden Cross zich voltooit, zullen waarschijnlijk groene momentum balken volgen. Dit zou WLD positioneren voor aanzienlijke winsten boven de huidige niveaus.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bitcoin riskeert een terugval, niet elke analist positief

Scott

Bitcoin Spot ETF’s herpakken zich na mindere dagen

Scott

Recordaantal Bitcoin whales dankzij nieuwe instroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu