Blockchain Stories
Toekomst van Bitcoin volgens Kevin Svenson: Een bullish uitzicht
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Toekomst van Bitcoin volgens Kevin Svenson: Een bullish uitzicht

Start met โ‚ฌ10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Het lijkt erop dat Bitcoin de sterren gaat raken letterlijk en figuurlijk! Analist Kevin Svenson voorspelt een veelbelovende toekomst voor Bitcoin nu het maar net onder de $70.000 zweeft. In zijn recente video deelt hij met zijn volgers zijn optimistische vooruitzichten voor deze toonaangevende cryptocurrency.

Bitcoin: Een nieuwe all time high?

Volgens Svenson bevindt Bitcoin zich op de rand van het bereiken van een nieuwe all time high. Dit zou kunnen gebeuren als de huidige trend zich voortzet. Hij benadrukt dat de maandelijkse afsluitingen van Bitcoin een mogelijke verschuiving van een bearish naar een bullish markttrend signaleren.

Als de prijs, die momenteel rond de $67.500 staat, blijft stijgen, kan het de eerste keer zijn dat we hogere maandelijkse afsluitingen zien. Dit kan betekenen dat de saaie, zijwaartse markt die we dit jaar hebben gezien, ten einde komt, en dat in een positieve richting.

Analyse van de huidige Bitcoin prijs

Op het moment van schrijven staat Bitcoin op $67.500, wat ongeveer 9% onder het vorige hoogtepunt van $73.800 in maart ligt. Deze vergelijking met eerdere prijzen laat zien hoe dicht Bitcoin bij nieuwe hoogtes is.

Svenson gelooft dat ondanks de langzame prijsbewegingen die we nu zien, er een opwaartse voortzetting mogelijk is. Stel je de prijs van Bitcoin voor als een lift; soms gaat de lift omhoog naar hogere verdiepingen (prijzen) en soms omlaag naar lagere verdiepingen (dalingen). Svenson zegt nu eigenlijk dat de lift op weg is naar een nieuwe hoogste verdieping.

Bitcoin koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

Toekomstperspectief voor Bitcoin volgens Svenson

Svenson’s toekomstvisie voor Bitcoin aan het einde van het jaar is optimistisch. Hij ziet een potentieel voor een meer bullish markt, wat een positief teken kan zijn voor investeerders.

Dit perspectief kan van groot belang zijn voor zowel beginnende als ervaren investeerders die willen begrijpen wat hen te wachten staat. In plaats van te focussen op de korte termijn schommelingen, moedigt hij aan om naar het grotere plaatje te kijken waarin Bitcoin mogelijk nieuwe hoogten bereikt.

Het verhaal van Bitcoin blijft zich ontwikkelen en biedt kansen voor degenen die bereid zijn te leren en zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot โ‚ฌ10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

10% kans op Bitcoin koers van $100.000 in 2024

Scott

Criminelen stelen $20 miljoen aan crypto van de Amerikaanse overheid

Michel Borggreve

MEW koersverwachting: Winst van 20% haalbaar?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu