Blockchain Stories
MEW koersverwachting: Winst van 20% haalbaar?
Altcoin Memecoin Nieuws

MEW koersverwachting: Winst van 20% haalbaar?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Cats in a Dog’s World (Ticker: MEW) is momenteel in een sterke stijgende trend. De koers is in de afgelopen week met meer dan 30% gestegen en sinds de opening van maandag is er sprake van een winst van 22%. 

Het bullish sentiment heeft de prijs boven de belangrijke weerstand van $0,01 geduwd, een belangrijk Fibonacci extensieniveau. Een verdere stijging van 10% tot 33% lijkt mogelijk als het handelsvolume de prijsbeweging ondersteunt. 

De verdediging van Bitcoin (Ticker: BTC) rond de $66.000 support niveau in de afgelopen 24 uur lijkt ook de kans op een MEW rally te versterken.

Fibonacci extensieniveaus bepalen de volgende MEW doelen

De marktstructuur op de 12 uursgrafiek blijft bullish, ondanks een afname in momentum in de afgelopen tien dagen. Dit kwam doordat het aanbod gebied rond $0,010 en $0,0090 stijgende pogingen afwees. 

image
Bron: TradingView

De MACD onderging ook een reset en vormde een bearish crossover, maar de recente prijsstijging heeft de indicator weer bullish signalen laten geven. Gedurende de afgelopen maand is de OBV toegenomen, wat duidt op toenemende koopdruk achter MEW.

Het gemiddelde handelsvolume vertoont ook een stijging, wat de toegenomen vraag naar MEW bevestigt. Gedreven door deze vraag lijkt de memecoin de komende weken richting de niveaus van $0,011 en $0,015 te kunnen bewegen.

Liquidatie heatmap wijst op mogelijke omkering

Eerder deze week steeg MEW sterk van $0,086 naar $0,0106, waarna er snel een ommekeer volgde. 

image
Bron: Coinglass

Deze volatiliteit zorgde ervoor dat de prijs liquiditeit verzamelde rond het $0,0106 gebied. De afgelopen dagen is er een soortgelijke liquiditeit pool ontstaan tussen $0,0106 en $0,0109. 

Een sterke beweging naar deze zone kan op korte termijn voor volatiliteit zorgen, mogelijk met een hertest van het $0,01 niveau voordat de stijgende beweging wordt voortgezet. Traders op lagere tijdframes die de uitbraak willen longen, moeten daarom voorzichtig zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Criminelen stelen $20 miljoen aan crypto van de Amerikaanse overheid

Michel Borggreve

Bitcoin riskeert een terugval, niet elke analist positief

Scott

Zal Worldcoin stijgen naar $3,20? Dit is ervan afhankelijk!

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu