Blockchain Stories
Binance debuut: MOODENG stijgt spectaculair met 145%
Altcoin Cryptomarkt Update Memecoin Nieuws

Binance debuut: MOODENG stijgt spectaculair met 145%

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de wereld van cryptocurrency is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Onlangs trok een bijzondere meme coin genaamd MOODENG veel aandacht met een indrukwekkende stijging van 145% in aanloop naar zijn notering op Binance. Deze opmerkelijke gebeurtenis benadrukt de groeiende interesse van investeerders in dit soort digitale valuta.

Flinke groei en Binance notering: Een opmerkelijke ontwikkeling

MOODENG, geïnspireerd door het virale baby pygmee nijlpaard genaamd Moo Deng, heeft een indrukwekkende prijsstijging gekend voordat het werd genoteerd op Binance. De coin doorbrak kort de $0,15 grens, wat wijst op een toenemende belangstelling van investeerders.

Deze aandacht komt niet zomaar uit de lucht vallen; het verhaal achter Moo Deng, dat internetgebruikers en meme liefhebbers over de hele wereld aantrekt, heeft bijgedragen aan het succes van de coin. Naast Binance heeft MOODENG ook zijn plaats veroverd op Bitvavo, waardoor investeerders nog eenvoudiger toegang krijgen.

Op 25 oktober 2024 om 18.00 uur UTC lanceert Binance een eeuwigdurend contract voor MOODENG met een vermenigvuldiger van 75x.

Dit houdt in dat gebruikers aanzienlijke hefboomposities kunnen innemen op de waarde van de Moo Deng meme coin, wat zowel kansen als extra risico’s met zich meebrengt. Het contract biedt een vaste rentevoet van +2,00%/-2,00%, met afrekeningen die elke vier uur plaatsvinden.

MOODENG koersgrafiek oktober2024
Op dit moment wordt MOODENG verhandeld voor ongeveer $0,16. Bron: TradingView

Het fascinerende verhaal achter MOODENG

MOODENG is gebaseerd op de Solana blockchain en werd gelanceerd in september 2024. De coin, zonder aankoop- of verkoopbelastingen, heeft snel terrein gewonnen in de cryptomarkt. Het totale aanbod is vastgesteld op 989,97 miljoen, wat bijdraagt aan zijn unieke aantrekkingskracht in de wereld van digitale valuta.

De inspiratie voor MOODENG komt van een twee maanden oud pygmee nijlpaard uit Thailand’s Khao Kheow Zoo. De schattige video’s van Moo Deng veroverden het internet, wat leidde tot een golf van memes en uiteindelijk tot de geboorte van deze meme coin.

De werking en het concept van eeuwigdurende contracten

Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency zijn eeuwigdurende contracten misschien een onbekend terrein. Simpel gezegd, dit zijn financiële instrumenten die beleggers in staat stellen om speculatieve posities in te nemen op de toekomstige prijs van een asset zonder een specifieke afloopdatum.

In het geval van MOODENG biedt Binance de mogelijkheid om met een vermenigvuldiger van 75x te handelen, wat betekent dat de winsten (of verliezen) aanzienlijk kunnen zijn.

De opkomst van MOODENG en de notering op Binance wijzen op bredere implicaties voor de cryptomarkt. Het laat zien dat er ruimte is voor inclusiviteit en toegankelijkheid in de blockchainsector. Of je nu een ervaren investeerder bent of net begint, het verhaal van MOODENG kan dienen als inspiratie om verder te verkennen in de dynamische wereld van crypto.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Ripple op weg naar belangrijke weerstandsniveau

Timo Bruinsma

Prijsdaling van Worldcoin (WLD) zet winst om in verlies, wat nu?

Julian Smits

Crypto Michaël over Bitcoin, marktsentiment en aankomende gebeurtenissen

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu