Blockchain Stories
MUMU crypto stijgt 60% in 30 dagen: Richt op $1 miljard marktkap
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse Verborgen Parels

MUMU crypto stijgt 60% in 30 dagen: Richt op $1 miljard marktkap

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de wereld van cryptocurrency is MUMU, een memecoin op de Solana blockchain, de afgelopen tijd opvallend in het nieuws geweest. De waarde van deze munt is in 30 dagen met maar liefst 60% gestegen.

Dit heeft de aandacht getrokken van veel handelaren en investeerders, die het potentieel zien om de marktkapitalisatie naar $1 miljard te laten groeien.

De opkomst van MUMU

MUMU is recentelijk een van de grootste stijgers in de cryptomarkt geworden. Binnen 24 uur steeg de waarde met 12%, terwijl het over de afgelopen maand een indrukwekkende groei van 60% liet zien.

Deze stijging heeft geleid tot een toename in 24 uurs handelsvolume, dat met 256% is gestegen naar $14 miljoen. Dit geeft aan dat er sterke liquiditeit aanwezig is, wat positief is voor handelaren die deze munt willen kopen of verkopen.

De prijsbewegingen van MUMU laten zien dat de munt onlangs uit een stijgend wigpatroon is gebroken, gevolgd door een fase van consolidatie. Na het vormen van een dalend driehoekspatroon heeft de munt deze doorbraak succesvol getest met een dubbel bodempatroon, wat wijst op een voortzetting van de opwaartse trend.

Met deze positieve koers lijkt MUMU klaar om de ambitieuze doelstelling voor marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken, vooral nu de verwachte memecoin supercyclus van 2025 nadert.

Technische indicatoren en marktpositie

De technische indicatoren van MUMU ondersteunen het optimisme. De MACD geeft aan dat de druk naar boven sterk blijft en het handelsvolume ondersteunt verdere prijsstijgingen. MUMU lijkt ook een derde golf van een impulsieve Elliott golfpatroon te beginnen, met een doel van $720 miljoen gebaseerd op Fibonacci niveaus.

MUMU The Bulll koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

De marktsentimenten tonen aan dat MUMU terrein wint, met veel handelaren die optimistisch zijn over een doorbraak. Technische indicatoren zoals MA, RSI en ADX op de 1 daagse grafiek wijzen allemaal op een aanhoudende opwaartse trend voor MUMU.

GridArt 20241021 153936654
Bron: Tradingview

De Average Directional Index (ADX) bevestigt sterke momentum, en de prijs blijft comfortabel boven de moving averages. Deze factoren suggereren dat MUMU binnenkort eerdere hoogtepunten opnieuw zou kunnen testen, met projecties voor een stijging naar tussen de $350 miljoen en $480 miljoen.

Positief sentiment en toekomstige vooruitzichten

Het marktsentiment wordt verder versterkt door futuresgegevens. De gewogen financieringsratio is 0,0968%, wat betekent dat longhandelaren shorts betalen, wat duidt op sterk vertrouwen in de markt.

Volgens Coinglass gegevens zijn de open interest niveaus op hun hoogst, met een long/short verhouding van 6,5, wat betekent dat er aanzienlijk meer long traders zijn dan short traders. Dit weerspiegelt de acties van toptraders en met een meerderheid die longposities verkiest, blijft de vooruitzicht voor MUMU bullish.

MUMU long short ratio oktober2024
Bron: Coinglass

Kortom, MUMU de Bull zit op een sterke opwaartse traject, met zowel technische indicatoren als marktsentiment die hogere prijzen ondersteunen.

Trader zijn optimistisch dat MUMU zal blijven stijgen naarmate de liquiditeit en interesse in de token groeien, waardoor het een interessante optie is om in de gaten te houden met het oog op de komende memecoin supercyclus.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Aptos: Waarom zijwaartse handel van APT bullish kan worden

Julian Smits

BRICS: Rusland opent mining data centers in lidstaten

Julian Smits

Cat in a Dog’s World bereikt record rally na nieuwe notering

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu