Blockchain Stories
FET klaar voor een rally? Activiteit van whales stijgt met 3.600%!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

FET klaar voor een rally? Activiteit van whales stijgt met 3.600%!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Artificial Superintelligence Alliance (Ticker: FET) bevindt zich op een cruciaal moment nu de altcoin een belangrijk weerstandsniveau van $1,50 test. 

De altcoin heeft een bullish rally doorgemaakt sinds het doorbreken van de dalende trendlijn, die nu als support niveau fungeert.

image
Bron: TradingView

Na deze veelbelovende rally heeft FET een barrière bereikt bij het $1,50 niveau, wat de bullish trend heeft vertraagd. De on chain flow van de munt voorspelt grote veranderingen op de markt, wat kan leiden tot een uitbraak of een terugval.

Volgens onze analyse zijn de belangrijkste indicatoren van de huidige staat van FET een scherpe stijging in grote transacties en een aanzienlijke toename van actieve wallets. Laten we deze ontwikkelingen hieronder nader analyseren.

Grote transacties stijgen met 3.600%

De meest opvallende ontwikkeling is de toename van grote transacties met 3.600%. Deze enorme groei suggereert dat institutionele of grote investeerders eindelijk interesse beginnen te tonen in het ecosysteem.

Over het algemeen zijn de recente bewegingen van whales een teken van vertrouwen in de toekomstige prestaties van de token. De snelheid waarmee deze groei plaatsvond, geeft aan dat investeerders zich positioneren voor winsten, vooral nu FET het weerstandsniveau van $1,50 test.

image
Bron: IntoTheBlock

FET actieve wallets stijgen met 15,50%

Een andere positieve ontwikkeling voor FET is de stijging van 15,50% in het aantal actieve wallets. Deze waarde volgt het aantal unieke wallets dat betrokken is bij transacties over een bepaalde periode. Een stijging in actieve wallets duidt vaak op groeiende interesse en betrokkenheid van gebruikers.

In het geval van FET betekent deze stijging dat meer gebruikers de token verhandelen of gebruiken, wat extra momentum toevoegt aan de prijsactie van de munt.

image
Bron: IntoTheBlock

Wat nu voor FET?

Nu FET het weerstandsniveau van $1,50 blijft testen, zullen de komende dagen cruciaal zijn voor de marktdeelnemers. Als de token erin slaagt dit niveau te doorbreken, kan er een nieuwe rally in het verschiet liggen.

Als het echter niet lukt om boven dit punt te sluiten, kan dit leiden tot een korte termijn correctie. De scherpe groei in grote transacties en de toename van actieve wallets wijzen op toenemend optimisme, maar dit weerstandsniveau blijft een belangrijke hindernis.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

BRICS: Rusland opent mining data centers in lidstaten

Julian Smits

Cat in a Dog’s World bereikt record rally na nieuwe notering

Timo Bruinsma

XRP onder druk: Whales voorzichtig door juridische uitdagingen

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu