Blockchain Stories
Bittensor shorts in gevaar: Gaat er een rebound komen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Bittensor shorts in gevaar: Gaat er een rebound komen?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Bittensor (Ticker: TAO) heeft veel aandacht getrokken als een van de meest veelbelovende AI munten met groeipotentieel op lange termijn.ย 

Ondanks een daling van 10% in de afgelopen week, heeft de token deze maand een stijging van 20% laten zien, wat wijst op een bullish vooruitzicht op langere tijdframes.ย 

TAO brak recentelijk uit een omgekeerd hoofd en schouder patroon en doorbrak daarbij de $600 grens. Sindsdien is de token echter in een consolidatiefase beland.

Uitstap van shorts kan bounce veroorzaken

Veel handelaren dachten ten onrechte dat dit het einde van de bullish trend was, hoewel er geen duidelijke structurele breuk was op hogere tijdframes. Dit leidde ertoe dat veel shortposities werden geopend in de verwachting dat de prijs verder zou dalen. 

TAO’s prijs steeg echter na dit patroon, waardoor deze shorts in een val kwamen te zitten.

De prijs is sindsdien teruggekeerd naar hun break even punt, een psychologisch belangrijke zone waar handelaren vaak proberen uit te stappen.

image
Bron: Hyblock Capital

Dit kan leiden tot een bounce als meer shorts hun posities sluiten. Op het moment van schrijven handelt TAO rond de $549, wat onder het psychologische niveau ligt. Een verdere daling richting $500 zou echter een rebound naar $600 of hoger kunnen veroorzaken, afhankelijk van de marktomstandigheden.

Na een recente correctie lijkt TAO zich in een accumulatiefase te bevinden, wat wijst op een mogelijke bounce op de 45 minutengrafiek. De pullback naar de $500 range wordt door velen gezien als een kortetermijn koopmogelijkheid.

Sterke bullish signalen op de grafiek

Een sterk bullish signaal op de 4 uursgrafiek suggereert dat een prijsstijging waarschijnlijk is, met een minimaal doel van $800 tegen 2025. Handelaren blijven voorzichtig, aangezien de MACD indicator enige zwakte vertoont. Dit betekent dat als TAO zijn ondersteuning verliest, de prijzen kort onder de $500 kunnen zakken.

image
Bron: TradingView

TAO onder de top AI projecten

Bittensorโ€™s lange termijn vooruitzichten blijven positief, maar handelaren moeten de belangrijke niveaus goed in de gaten houden voor mogelijke winsten. Ondanks de recente terugval blijft TAO een van de topprojecten in het AI ecosysteem, wat zijn bullish potentieel verder ondersteunt.

De token staat in de top 5 van AI en Big Data projecten op basis van ontwikkeling, naast andere prominente spelers zoals Near Protocol (Ticker: NEAR), Oasis (Ticker: ROSE) en The Graph (Ticker: GRT). 

image
Bron: Santiment

Bittensorโ€™s sterke marktpositie benadrukt zijn potentieel voor herstel vanaf het $500 niveau. Handelaren zouden belangrijke prijsniveaus en marktontwikkelingen nauwlettend moeten volgen, aangezien Bittensor waarschijnlijk verdere winsten zal boeken in de komende maanden.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Zal de Upbit notering een uitbraak veroorzaken voor Uniswap?

Timo Bruinsma

Robinhood en VanEck onthullen update: Solana stijgt met 3%

Julian Smits

Vitalik Buterin deelt visie voor Ethereum en roadmap

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu