Blockchain Stories
Analist verwacht 70% stijging voor Shiba Inu in ‘Meme Super Cycle’
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Analist verwacht 70% stijging voor Shiba Inu in ‘Meme Super Cycle’

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrencies is dynamisch en vol verrassingen. Een van de meest opmerkelijke verhalen is dat van Shiba Inu (SHIB), een ‘meme coin’ die de afgelopen tijd veel aandacht trekt.

SHIB is enorm in waarde gestegen, mede dankzij de steun van retail investeerders en een groeiende gemeenschap. Deze munt wordt steeds meer gezien als een van de best presterende in zijn categorie.

Factoren die bijdragen aan de waarde stijging

Er zijn verschillende factoren die mogelijk bijdragen aan de verwachte waardestijging van Shiba Inu. Ten eerste speelt de invloed van sociale media een cruciale rol. Platforms als Twitter en Reddit fungeren als krachtige pijlers voor de promotie en verbreiding van informatie over SHIB, waardoor een sterkere community gevormd wordt.

Bovendien heeft de toenemende acceptatie van cryptocurrencies door mainstream financiรซle instellingen het potentiรซle marktaandeel vergroot, wat de positie van Shiba Inu als prominente ‘meme coin‘ verder versterkt.

Strategische partnerschappen kunnen ontwikkelingen binnen het ecosysteem van Shiba Inu bijdragen aan een solide basis voor langetermijngroei. Momenteel handelt Shiba Inu op een waarde van $0,000018.

Shiba Inu koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

De rol van particuliere beleggers

Een groot deel van het succes van Shiba Inu is toe te schrijven aan de particuliere beleggers. Volgens recente gegevens bezit bijna 90% van de SHIB houders kleine bedragen, variรซrend van $0 tot $1.000.

Deze lokale ondersteuning heeft de populariteit van de munt sterk doen toenemen en heeft bijgedragen aan zijn veerkracht in een vaak volatiele markt. Dit is vergelijkbaar met hoe een nieuw cafรฉ dankzij enthousiaste lokale steun snel populair kan worden.

Interessant is dat een kwart van de SHIB houders activa van meer dan $100.000 bezit. Hoewel deze groep zeldzaam is, speelt zij een belangrijke rol in het ecosysteem en kan ze bestaan uit liquiditeitsverschaffers en exchanges.

Analyse van de voorspelling van analist FOUR

Een van de drijvende krachten achter de recente stijging van Shiba Inu is de voorspelling van een analist genaamd FOUR. Hij suggereert dat SHIB binnenkort een belangrijke weerstandsniveau van $0,00002169 kan doorbreken, wat kan leiden tot een indrukwekkende stijging van 70% in de waarde van de munt. Vergelijk dit met een dam die breekt; zodra de weerstand is doorbroken, kan de prijs snel stijgen.

De bredere ‘meme coin cycle’ speelt ook een rol in de mogelijke waardestijging van SHIB. Net zoals memes op sociale media plotseling viraal kunnen gaan, kan een meme coin als SHIB snel in populariteit en waarde toenemen, gedreven door gemeenschapsdrang.

Ondanks de volatiliteit van Shiba Inu zien sommige analisten een positieve toekomst voor de munt. De voortdurende steun van de gemeenschap, gecombineerd met de bredere meme coin trend, kan SHIB in de komende weken verder omhoog stuwen.

Investeerders zullen nauwlettend in de gaten houden of Shiba Inu zijn opwaartse trend kan voortzetten en obstakels kan overwinnen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Vitalik Buterin deelt visie voor Ethereum en roadmap

Timo Bruinsma

Bitcoin miners: $28 miljard marktkap veel lager dan BTC handelsvolume

Julian Smits

Arbitrum staat voor een grote test op korte termijn

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu