Blockchain Stories
Holo koers stijgt met ruim 11% in 24 uur
Altcoin Nieuws

Holo koers stijgt met ruim 11% in 24 uur

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Elke altcoin probeert momenteel in het spoor van Bitcoin te blijven. Elke altcoin is sowieso van Bitcoin afhankelijk, aangezien de koers van Bitcoin voor de gehele cryptomarkt de leidraad vormt. Op dit moment valt vooral de diversiteit van de prestaties van altcoins op. Sommige altcoins hebben moeite om Bitcoin te volgen, terwijl andere altcoins dit een stuk beter afgaat. Dat is bij bijvoorbeeld Holo het geval. Deze altcoin maakte in de afgelopen 24 uur een stijging van ruim 11% door. Waar is deze stijging aan te danken en wat zijn de Holo verwachtingen?

Wat veroorzaakt de recente stijging?

Bij Holo (HOT) is het lastig om de exacte reden van de stijging aan te wijzen. Er is namelijk geen specifiek bullish nieuws over dit cryptoproject naar buiten gekomen. Ook lijkt er op dit moment niks te zijn waarmee Holo zich absoluut onderscheidt ten opzichte van andere altcoins. Toch heeft Holo, in tegenstelling tot veel andere altcoins, recentelijk wel een flinke stijging doorgemaakt.

Dit komt mogelijk door de berichtgeving op X. Als je op X op Holo zoekt, zie je direct tientallen positieve tweets. Investeerders die mogelijk in Holo wilden investeren, laten zich wellicht door deze tweets overhalen. Daarnaast brengt een aanzienlijke koersstijging mogelijk een bepaalde vorm van FOMO met zich mee.

In de afgelopen 14 dagen heeft de Holo koers een stijging van meer dan 12% doorgemaakt. Ten opzichte van precies 1 jaar geleden staat de Holo prijs zelfs 44,49% hoger dan momenteel. Dit geeft duidelijk aan dat Holochain al langere tijd tegen een uitbraak aan het aanhikken is. Mogelijk gaat deze uitbraak mogelijk al op korte termijn plaatsvinden.

Waar kan Holo naar groeien?

De Holo koers staat ten opzichte van 24 uur geleden ruim 11% hoger. Gisteravond, op de piek, stond de koers zelfs nog een heel stuk hoger. De koers tikte destijds al de $0,0021 aan, terwijl de huidige koers rond de $0,0018 schommelt.

Sinds dat moment is de Holo koers ietwat gedaald, maar toch lijkt er nog veel potentie aanwezig te zijn. Dat wordt ook door verschillende analisten onderschreven, zoals uit onderstaande tweet blijkt:

Andere analisten spreken op X al over een potentiële koersstijging van 120% tot 130%. De Holo koers kan hierdoor richting $0,0025 stijgen, maar zover is het uiteraard nog niet. Vooralsnog is het zaak dat de Holo koers nu boven belangrijke weerstandsniveaus blijft.

De all time high van Holo ligt overigens op $0,031. Deze all time high werd al op 5 april 2021 genoteerd. Vanaf dat moment is de Holo koers gedaald, hoewel de koers ten opzichte van één jaar geleden alweer een stuk lager staat. De Holo koers is dus volop in ontwikkeling en lijkt zich momenteel aan de Bitcoin koers op te trekken. Vooralsnog is het afwachten wat de koers gaat doen, maar optimisme heerst in ieder geval.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

DYdX stijgt met 19% in afgelopen 24 uur en dat is pas het begin

Timo Bruinsma

BRICS lanceert blockchain betaalsysteem BRICS Pay

Julian Smits

Nog meer bullish Bitcoin nieuws vanuit Amerika

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu