Blockchain Stories
Deze factoren wijzen op een correctie naar $165 voor Solana
Altcoin Nieuws Solana Technische Analyse

Deze factoren wijzen op een correctie naar $165 voor Solana

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De bullish rally van Solana (Ticker: SOL) blijft voortduren, met belangrijke statistieken die wijzen op een veelbelovende stijgende trend. 

Whale activiteit is toegenomen, samen met een stijging in de Open Interest, wat de aandacht van de markt trekt. Terwijl traders de grafieken nauwlettend volgen, rijst de vraag of Solana inderdaad het volgende grote doel van $185 kan bereiken.

Whale activiteit neemt de voorgrond

Uit onze eerdere analyse op basis van gegevens van Santiment blijkt dat de whale activiteit is gestegen. Wallets met meer dan 5 miljoen Solana bezitten nu bijna 60% van de totale voorraad. 

Zo’n grote accumulatie suggereert dat grote investeerders vertrouwen hebben in de lange termijn vooruitzichten van de token. Nu de dominantie van whales toeneemt, is Solana goed gepositioneerd voor verdere prijsbewegingen.

image
Bron: Santiment

Solana Open Interest stijgt met 40%

Naast de toegenomen whale activiteit is de Open Interest van Solana met 40% gestegen tot $2,30 miljard in slechts twee dagen. Deze scherpe stijging wijst op een toenemende instroom van geld in de futuresmarkt en duidt op optimisme onder investeerders. 

In veel gevallen leidt dit tot bredere prijsschommelingen die de al positieve vooruitzichten voor SOL verder kunnen versterken.

image
Bron: Santiment

Liquiditeit put op $165 signaleert een correctie

Ondanks de positieve indicatoren kan Solana op korte termijn te maken krijgen met mogelijke weerstand. De prijs zou een lichte correctie kunnen ondergaan rond $165, met meer dan 13,9 miljoen in de liquiditeit put voordat verdere winsten mogelijk worden. 

Dit kan een koopkans bieden voor investeerders die zich willen positioneren in de markt voordat de volgende stijging plaatsvindt, wat de instroom in de markt kan vergroten.

image
Bron: Coinglass

Optimisme voor Solana op $185 groeit

Solana brak onlangs door de belangrijke weerstand van $162 na een stijging van 12%. Deze uitbraak geeft een sterk signaal aan marktdeelnemers. 

image
Bron: TradingView

De volgende barrière voor SOL ligt nu echter op een prijsniveau van $185. Sterke whale activiteit, gecombineerd met een toenemende Open Interest, plaatst Solana in een goede positie om deze hogere doelstellingen te betwisten.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Analist voorspelt einde neerwaartse trend Fantom: is $1 nabij?

Michel Borggreve

FED medewerker: meeste crypto transacties gelinkt aan criminelen

Scott

Aptos: Waarom zijwaartse handel van APT bullish kan worden

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu