Blockchain Stories
Bitcoin ETF’s trekken $2,1 miljard aan in één week
Bitcoin Cryptomarkt Update ETF Nieuws

Bitcoin ETF’s trekken $2,1 miljard aan in één week

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Bitcoin Spot ETF’s lijken toch echt tot ontplooiing te komen. Lange tijd waren de ETF’s tegen zichtbare- en onzichtbare vijanden aan het vechten, maar de ETF’s lijken de strijd nu gewonnen te hebben. De afgelopen week was zelfs één van de beste weken ooit voor Bitcoin Spot ETF’s. In slechts één week tijd trokken de 11 Bitcoin Spot ETF’s gezamenlijk een bedrag van $2,1 miljard aan nieuwe investeringen aan. Waar gaat dit eindigen voor de Bitcoin Spot ETF’s?

Indrukwekkende prestaties

De prestaties van de Bitcoin ETF’s verdienen absoluut het predicaat ‘indrukwekkend’. Kijk maar eens naar onderstaande tabel, waarin de instroom per dag vermeld staat.

In de afgelopen week vallen meerdere zaken direct op:

  • Elke dag hebben de Bitcoin Spot ETF’s een netto instroom genoteerd. In het verleden werden veelal slechte dagen met goede dagen afgewisseld, maar afgelopen week hebben de Bitcoin Spot ETF’s erg constant gepresteerd. Elke dag noteerden de Bitcoin Spot ETF’s immers een indrukwekkende netto instroom.
  • Totale instroom van meer dan $2,1 miljard. Als we de verschillende getallen bij elkaar optellen, komen we uit op een netto instroom van meer dan $2,1 miljard. Een bizarre hoeveelheid geld, zeker als je bedenkt dat deze instroom over slechts één week tijd genomen is. Mochten de Bitcoin ETF’s dit langere tijd volhouden, ligt er een indrukwekkende groei voorhanden.
  • Alle Bitcoin Spot ETF’s presteren goed. In bovenstaande tabel staan de prestaties van de verschillende Bitcoin Spot ETF’s. Daarbij valt op dat nagenoeg alle cijfers in het zwart staan. Oftewel: het zijn positieve dagen geweest. Dit was in het recente verleden ook vaak een ander verhaal. Destijds werden veel rode- en zwarte cijfers met elkaar gecombineerd.

Waar komen deze prestaties vandaan?

Voor sommigen komen de prestaties mogelijk uit de lucht vallen. De Bitcoin ETF’s hebben immers zware tijden achter de rug. In eerste instantie waren de prestaties niet om over naar huis te schrijven, maar daar komt nu dus verandering in. Dat blijkt ook zeker als je kijkt naar het verschil tussen de Goud ETF’s en de Bitcoin ETF’s.

In het eerste jaar presteren de Bitcoin ETF’s vooralsnog veel beter dan de Goud ETF’s. Zoals in bovenstaande grafiek ook duidelijk te zien, maakten de Goud ETF’s in de jaren daarna een flinke stijging door. Mochten de Bitcoin Spot ETF’s dit patroon ook volgen, komen er gouden tijden aan voor de Bitcoin ETF’s.

De prestaties van de ETF’s zijn op zich goed te verklaren. De Bitcoin koers zit in de lift, er is een bullish momentum ontstaan en meer en meer investeerders kiezen bewust voor de Bitcoin Spot ETF’s. Met deze ETF’s spreiden ze hun risico’s én kunnen ze veilig handelen in de ETF’s. Bij een investering in ETF’s krijgt een investeerder immers niet zelf Bitcoin in bezit. Een investeerder heeft dus ook geen omkijken naar het veilig bewaren van de Bitcoin tokens. Dit maakt de investeringen in ETF’s voor veel investeerders ongetwijfeld bijzonder interessant.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Crypto Fear and Greed index bereikt 73: Is de markt gespannen?

Julian Smits

Bitcoin loopt verder uit op Ethereum, wat betekent dit?

Scott

Voorspelling van Ripple advocaat over uitslag van SEC beroep

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu