Blockchain Stories
NEAR koersdoel: Hoe deze altcoin de $5,8 kan halen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

NEAR koersdoel: Hoe deze altcoin de $5,8 kan halen

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

NEAR Protocol bevindt zich in een interessante fase. De crypto zit in een symmetrisch driehoekspatroon, wat de toekomstige prijsbewegingen kan beรฏnvloeden. We bekijken NEAR’s prijsvorming, het marktsentiment en de factoren die kunnen bijdragen aan een mogelijke prijsstijging naar $5,8.

De prijsvorming in een symmetrisch driehoekspatroon van NEAR

NEAR bevindt zich in een symmetrisch driehoekspatroon. Dit patroon ontstaat wanneer de lijnen van steun en weerstand elkaar naderen, wat vaak leidt tot een consolidatiefase. Tijdens zo’n fase hopen handelaren vaak crypto op in afwachting van een grote prijsbeweging.

Als NEAR uit dit patroon naar boven uitbreekt, zou het mogelijk richting een prijsniveau van $5,8 kunnen stijgen. Een kritieke factor om in de gaten te houden is het ondersteuningsniveau van $4,604. Dit niveau kan een cruciale rol spelen bij het bepalen van de volgende beweging. Mocht de ondersteuning niet standhouden, dan kan de prijs zakken naar een lokaal ondersteuningsniveau van $4,248.

NEAR koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

Markt sentiment en de rol van vertrouwen bij handelaren

Het huidige marktsentiment rondom NEAR is overwegend optimistisch. Veel handelaren hebben vertrouwen in de toekomst van deze altcoin, ondanks de beperkte prijsbewegingen van de afgelopen dagen. De afgelopen 24 uur kende NEAR een bescheiden winst van 0,14% en een stijging van 0,36% over een periode van zeven dagen.

Dit duidt op een consolidatieperiode waarin handelaren mogelijk NEAR verzamelen in aanloop naar een grotere prijsbeweging. Het vertrouwen van handelaren speelt een belangrijke rol; als hun optimisme aanhoudt, kan dit bijdragen aan een positieve prijsontwikkeling voor NEAR.

Indicatoren en liquiditeitsstromen: Voorspelling voor de toekomst van NEAR

Er zijn verschillende indicatoren die wijzen op een mogelijke opwaartse trend voor NEAR. De Parabolic SAR, een technische indicator, laat zien dat er een aanhoudende koopdruk is. Daarnaast wijst de Relative Strength Index (RSI) erop dat NEAR mogelijk klaar is voor een opwaartse beweging.

Relative strength index Near koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

Ook heeft NEAR aanzienlijke uitstroom van liquiditeit ervaren van exchanges. Dit wijst erop dat investeerders hun NEAR verplaatsen naar privรฉ wallets, wat doorgaans een teken is van lange termijn vertrouwen en een bullish vooruitzicht. Als deze trend van negatieve nettostromen zich voortzet, kan dit een verdere bevestiging zijn van sterk bullish sentiment.

in out flow koersgrafiek oktober2024
Bron: Coinglass

De combinatie van deze factoren schetst een positief beeld voor de korte termijn vooruitzichten van NEAR. Voor handelaren en investeerders kan dit waardevolle inzichten bieden in de potentiรซle koersbewegingen van deze veelbelovende altcoin.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

BEAM prijsvoorspelling: Een rally van bijna 30% in oktober

Timo Bruinsma

Litecoin bereikt mijlpaal: 4 miljard transacties in 24 uur!

Julian Smits

Wat zijn de oorzaken achter de huidige stijging van de cryptomarkt?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu