Blockchain Stories
De Bitcoin ETF’s stevenen op historische week af
Bitcoin Cryptomarkt Update ETF Nieuws

De Bitcoin ETF’s stevenen op historische week af

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Elke dag in deze week hebben we er al over geschreven: de geweldige prestaties van de Bitcoin ETF’s. Ook gisteren, donderdag 17 oktober, was weer een geweldige dag voor de Bitcoin Spot ETF’s. Mede door deze dag stevenen de Bitcoin ETF’s op een historische week af.

Instroom van meer dan $470 miljoen

Gisteren, donderdag 17 oktober, was de op één na beste dag van deze week. De Bitcoin Spot ETF’s noteerden gezamenlijk een instroom van meer dan $470 miljoen. Indrukwekkende prestaties, aangezien de Bitcoin ETF’s nog maar 10 maanden verhandelbaar zijn. We benoemen dit in elk artikel over de ETF’s, aangezien dit volgens ons veelzeggend is voor de ongekende potentie.

Kijk maar eens naar de onderstaande weekcijfers van de Bitcoin ETF’s:

Alleen 14 oktober was in deze week een nóg betere dag dan gister. Op 14 oktober noteerden de Bitcoin Spot ETF’s immers een gezamenlijke instroom van wel $555,9 miljoen.

Indrukwekkende week

De week van de Bitcoin Spot ETF’s is oprecht indrukwekkend te noemen. Op elke dag is er vooralsnog een flinke, positieve instroom genoteerd. Op 14 oktober was er dus de indrukwekkende instroom van meer dan $555 miljoen, waarna dagen van $371,0 miljoen, $485,5 miljoen en $470,50 miljoen volgden. De miljoenen vliegen echt om de oren en dat betekent dat de Bitcoin ETF’s op een historische week afstevenen. Dit kan namelijk zomaar de beste week ooit worden voor de Bitcoin ETF’s.

Wat deze week ook uniek maakt, is dat nog een enkele dag een negatieve instroom genoteerd is. Dat was bijvoorbeeld vorige week een ander verhaal. Toen hadden de ETF’s het nog lastig, getuige de verschillende negatieve dagen. Deze week is het dus een compleet ander verhaal voor de Bitcoin ETF’s. De ETF’s noteren nu elke dag een indrukwekkende netto instroom en laten daarmee hun kracht overduidelijk blijken.

Instroom van meer dan $2 miljard in één week

Het is goed om bovenstaande cijfers even in perspectief te plaatsen. De bovenstaande getallen bij elkaar opgeteld vormen een indrukwekkend bedrag van meer dan $2 miljard. Dat is de netto instroom in slechts één week tijd in de Bitcoin ETF’s.

Dit geeft overduidelijk aan dat de Bitcoin ETF’s alsmaar populairder worden. Ze komen volledig tot ontplooiing en volgen prima het spoor van de Bitcoin koers. Zoals je ongetwijfeld weet, is de Bitcoin koers in de afgelopen dagen flink gestegen. Daar profiteren de Bitcoin Spot ETF’s aanzienlijk van.

Wat is nou een reden voor een investeerder om juist voor een ETF te kiezen? Onder meer het gemak en de veiligheid. Bij het investeren in een ETF word je namelijk géén eigenaar van Bitcoin tokens zelf. Nee, de ETF volgt alleen maar de koers van de onderliggende asset: Bitcoin in dit geval. Het is hierdoor voor een investeerder ook niet noodzakelijk om zelf de Bitcoin tokens in hun wallet te bewaren. Dit brengt extra gemak en veiligheid met zich mee. Dáár kiezen momenteel veel Bitcoin investeerders voor, getuige bovenstaande indrukwekkende cijfers.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Toncoin investeerders trekken zich terug, waarom?

Scott

Bitcoin reserves dalen aanzienlijk, wat is hier het effect van?

Scott

Cardano whale activiteit neemt toe, rally op komst?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu