Blockchain Stories
Coinmerce neemt BLOX over na problemen door diefstal medewerker
Crypto Exchange Nieuws

Coinmerce neemt BLOX over na problemen door diefstal medewerker

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Coinmerce, รฉรฉn van de crypto spelers in Nederland, heeft onlangs een belangrijke stap gezet door een meerderheidsbelang van 51% te nemen in branchegenoot BLOX. Deze overname markeert een cruciaal moment voor beide bedrijven, die nu gezamenlijk werken aan een Europese expansie. Met de bundeling van krachten hopen ze hun positie in de cryptomarkt te versterken, profiteren van samenwerkingsvoordelen en gebruikers meer mogelijkheden te bieden.

Incident bij BLOX en versnelling van de overname

De gesprekken over de overname van BLOX door Coinmerce kwamen in een stroomversnelling na een intern incident bij BLOX. Een medewerker werd betrapt op verduistering en direct op non-actief gesteld. Hoewel er aangifte is gedaan en er een politieonderzoek loopt, kunnen er op dit moment geen verdere uitspraken over de kwestie worden gedaan. De overname heeft echter het financiรซle gat dat door het incident was ontstaan, snel kunnen dichten, waardoor BLOX weer stabiel is.

Door deze snelle actie kon Coinmerce niet alleen de schade herstellen, maar ook een belangrijke positie binnen BLOX innemen. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor verdere samenwerking en uitbreiding in Europa, waarbij beide bedrijven hun krachten bundelen om efficiรซnter te opereren.

Voordelen voor gebruikers van beide platformen

Zowel Coinmerce als BLOX blijven onder hun eigen merknaam opereren, wat betekent dat gebruikers van beide platforms geen directe veranderingen in hun dagelijkse gebruik zullen ervaren. BLOX gebruikers kunnen bijvoorbeeld gewoon blijven handelen via de BLOX app, zoals ze gewend zijn. Sterker nog, ze kunnen binnenkort rekenen op een groter investeringsaanbod, dankzij de samenwerking met Coinmerce.

Voor Coinmerce gebruikers betekent deze samenwerking dat zij nu profiteren van lagere handelskosten, die zijn aangepast om in lijn te komen met de tarieven van BLOX. Ook op technologisch vlak werken beide bedrijven nauw samen om hun platformen nog gebruiksvriendelijker te maken en om het aanbod aan crypto en investeringsopties verder uit te breiden.

Europese groeiambities en regelgeving

Beide bedrijven zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt, vooral met de aankomende Europese crypto regelgeving, genaamd MiCAR (Markets in Crypto-Assets Regulation). Deze nieuwe regelgeving zal grote invloed hebben op de cryptomarkt in Europa, en het samenbrengen van de kennis en technologie van Coinmerce en BLOX stelt hen in staat om hier optimaal van te profiteren. Zeker met grote spelers in dezelfde markt zoals Bitvavo en Bybit, die een veel groter marktaandeel hebben.

Mike Hutting, CEO van BLOX, benadrukt dat dit hรฉt moment is om de krachten te bundelen. “Met MiCAR in het vooruitzicht is dit het perfecte moment om samen te werken en ons voor te bereiden op verdere groei in Europa,” zegt Hutting. Ook Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce, ziet veel potentieel in de samenwerking: “Onze gebruikers zullen profiteren van een breder aanbod en lagere kosten. Dit is pas het begin van wat we samen kunnen bereiken.”

Wat betekent dit voor de toekomst?

Met deze overname zet Coinmerce een nieuwe stap in hun groeiambities, na eerder al de klanten van Binance en BUX te hebben overgenomen. Ook de toevoeging van Coinmerce Capital (voorheen Icoinic) aan hun portfolio versterkt hun positie als een belangrijke speler in de cryptomarkt. De samenwerking met BLOX biedt niet alleen schaalvoordelen, maar ook de mogelijkheid om hun technologische infrastructuur verder te verbeteren en hun positie in Europa te verstevigen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Gaat FLOKI stijgen of dalen? Dit is wat het verschil maakt

Timo Bruinsma

Cardano’s bearish sentiment toont volgend patroon

Timo Bruinsma

Is ‘buy the dip’ een kans voor PEPE op korte termijn?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu