Blockchain Stories
Gratis crypto en nieuwe tokens: ontdek Turbo en deBridge op Bitvavo
Altcoin Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Gratis crypto en nieuwe tokens: ontdek Turbo en deBridge op Bitvavo

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Bitvavo blijft zijn aanbod van cryptocurrencies uitbreiden, en deze keer zijn er twee nieuwe tokens beschikbaar op het platform: Turbo (TURBO) en deBridge (DBR).

Nieuwe gebruikers van Bitvavo kunnen profiteren van een welkomstbonus van โ‚ฌ10 aan gratis crypto, wat neerkomt op een mooi aantal tokens van een van de nieuwe toevoegingen. Claim hier jouw welkomstbonus. Laten we kijken wat deze tokens te bieden hebben.

Turbo: memecoin met een vleugje AI

Turbo (TURBO) is een bijzondere toevoeging aan het Bitvavo platform. Deze memecoin, gelanceerd in 2023, heeft een bijzonder verhaald. Het idee achter Turbo kwam namelijk tot stand met hulp van Chat GPT-4. Met slechts een bescheiden budget van $69 zette de oprichter een project op dat niet alleen draaide om humor, maar ook om transparantie en eerlijkheid in de wereld van crypto.

Wat Turbo onderscheidt van andere tokens is zijn eerlijke verdeling. Geen enkele entiteit of groep heeft een meerderheid van de tokens in handen, waardoor het een democratisch en community gericht project is.

De Turbo community heeft zeggenschap over de beslissingen en de toekomst van het project. Bovendien zijn transacties met Turbo volledig belastingvrij, wat voor investeerders een aantrekkelijke bonus kan zijn.

Met een huidige prijs van ongeveer $0,0109 per token, krijg je bij de โ‚ฌ10 welkomstbonus maar liefst 995 Turbo tokens gratis.

deBridge: bridges tussen blockchains

Het tweede nieuwe token dat Bitvavo aan zijn platform heeft toegevoegd is deBridge (DBR). Dit project is een geavanceerde interoperabiliteitslaag voor Web3 en richt zich op het mogelijk maken van gedecentraliseerde overdrachten van data, activa en berichten tussen verschillende blockchain ecosystemen. Waar veel andere oplossingen gebruik maken van gecentraliseerde tussenpersonen, maakt deBridge gebruik van een netwerk van onafhankelijke validators om veilige en snelle cross-chain transacties te garanderen.

deBridge maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om interoperabele dApps te bouwen en om verschillende blockchain netwerken met elkaar te verbinden. Dit draagt bij aan een efficiรซntere, schaalbare en meer samenhangende DeFi omgeving.

In de begindagen werd de technologie van deBridge aangetoond door middel van een proof of concept tussen Ethereum en Binance Smart Chain, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een uitgebreid platform.

Met een huidige waarde van ongeveer โ‚ฌ0,0308 per token, betekent de โ‚ฌ10 welkomstbonus dat nieuwe gebruikers 321 deBridge tokens cadeau krijgen.

Waarom deze tokens interessant zijn

Zowel Turbo als deBridge vertegenwoordigen verschillende hoeken van de cryptowereld, maar beide hebben unieke eigenschappen die ze interessant maken voor investeerders en gebruikers. Turbo brengt een combinatie van technologie en humor, met een sterke focus op community en transparantie.

Daarentegen richt deBridge zich op een technisch complexe oplossing die de toekomst van gedecentraliseerde financiรซn en blockchain interoperabiliteit vormgeeft. Beide tokens kunnen daardoor aantrekkelijk zijn, afhankelijk van wat je zoekt in een cryptocurrency, of je nu een liefhebber van memecoins bent of een voorstander van technologische innovatie.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Meer investeerders stappen in Bitcoin, wat betekent dit?

Scott

Cardano: Wat ADA nodig heeft om de ‘neutrale’ zone te verlaten

Julian Smits

Memecoin revolutie: waarom ‘waardeloze’ projecten onverwacht opleven

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu