Blockchain Stories
Dit zegt PEPE koers na het in kaart brengen van de prijs
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dit zegt PEPE koers na het in kaart brengen van de prijs

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

PEPE vond onlangs sterke support op het niveau van $0.0000067, wat leidde tot een bijna 60% bullish herstel in de afgelopen maand.ย 

Op het moment van schrijven werd PEPE verhandeld voor $0.0000105, net onder het belangrijke weerstandsniveau van $0.0000110.

De memecoin slaagde erin om boven cruciale EMA’s (Exponential Moving Averages) te breken, maar de vraag blijft: kan PEPE zijn stijgende koers volhouden?

Recente prijsactie toont sterke bullish voorsprong

Na de uitbraak van een bearish vlag vond PEPE stevige support op het niveau van $0.0000066, wat de basis legde voor een mooie rally. De prijs steeg boven de 20 daagse, 50 daagse en 200 daagse EMA’s, wat wijst op een sterke bullish voorsprong.

image
Bron: TradingView

De recente prijsactie van de memecoin schommelde rond deze weerstand, terwijl het bullish sentiment probeerde PEPE boven dit niveau te duwen voor een rally. Een beslissende sluiting boven $0.0000110 zou de weg vrijmaken voor kopers om te mikken op het weerstandsniveau van $0.0000128 in de komende sessies.

De MACD (Moving Average Convergence Divergence) indicator kruiste recentelijk in bullish gebied, waarbij de MACD lijn boven de signaallijn kwam te liggen. Dit wijst op een verschuiving naar positief momentum. Deze crossover duidt op een hogere kans op aanhoudende bullish activiteit, vooral als de bulls erin slagen de huidige weerstand te doorbreken.

Belangrijke niveaus om te volgen

Het niveau van $0.0000083 blijft een cruciale support die het bullish sentiment hielp hun positie te herwinnen. Elke dip naar dit niveau zou een potentiรซle koopkans kunnen bieden.

De onmiddellijke weerstand ligt op $0.0000110. Een doorbraak boven dit niveau zou de deuren kunnen openen voor een hertest van de weerstand op $0.0000128 in de komende sessies.

Derivaten data en sentiment

Volgens de gegevens van derivaten steeg de Open Interest van PEPE met 0,14%, wat wijst op een lichte toename van de interesse van handelaren. Het handelsvolume zag een daling van 35%, wat duidt op een afnemende marktactiviteit na de recente rally.

image
Bron: Coinglass

De long/short ratio op OKX was 2,40, wat het overwegend bullish sentiment onder handelaren benadrukt. Interessant genoeg toonde de PEPE/USDT op Binance een evenwichtige long/short ratio van 0,952 in de afgelopen 24 uur, een teken van voorzichtig optimisme binnen de markt.

Het is ook vermeldenswaardig dat de liquidatiedata van de afgelopen 12 uur meer liquidaties aan de short zijde onthulde, wat suggereert dat verkopers moeite hebben om hun posities vast te houden, vooral nu de prijs stijgt.

Ten slotte moeten handelaren de bewegingen van Bitcoin volgen en het algemene marktsentiment beoordelen voordat ze een long of shortpositie innemen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bittensor whales domineren met 75% van de longposities

Timo Bruinsma

Zal de recente airdrop van Optimism de koers veranderen?

Timo Bruinsma

Crypto fear and greed index stijgt terwijl BTC wekelijks 14% stijgt

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu