Blockchain Stories
AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling
Bitcoin Nieuws

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Kunstmatige intelligentie (AI) en crypto hebben veel overeenkomsten. Het zijn beide revolutionaire onderwerpen en beide onderwerpen gaan van grote invloed zijn op de toekomst van de mensheid. Dat is althans de opvatting van menig expert. Tegelijkertijd hebben beide onderwerpen ook een bepaald verband met elkaar. Kijk daarvoor maar eens naar de vele AI tokens. De verschillende AI crypto tokens hebben eerder dit jaar al een flinke groei doorgemaakt en hebben ook nu weer de koers naar boven ingezet.

Daarnaast bezit AI een bepaalde, voorspellende gave. Uiteraard heeft ook AI geen glazen bol, maar de kunstmatige intelligentie kan aan de hand van data en factoren vrij nauwkeurige voorspellingen doen. Verschillende instanties zijn hiermee aan het testen, waaronder het platform PricePredictions.com. Dit platform maakt gebruik van AI om de potentiële koers van verschillende digitale valuta te berekenen. Het is hierbij vooral interessant om naar de Halloween koers van Bitcoin te kijken.

Waarom specifiek de Halloween koers? Eigenlijk om verschillende redenen. Ten eerste is Halloween al over twee weken. De voorspelling die AI doet, is daardoor relatief nauwkeurig. Het is immers makkelijk om iets voor over 2 weken te voorspellen dan iets voor over 2 jaar. Ten tweede zijn de verwachtingen rondom Halloween hooggespannen. Meerdere analisten spreken al over een nieuwe all time high in 2024, maar gaat het daadwerkelijk zover komen? De voorspelling van AI voor de Bitcoin koers op Halloween kan hier een interessante indruk van geven. Ten derde is oktober normaal gesproken één van de beste crypto maanden. Aan de hand van deze AI voorspelling kunnen we kijken of dit in 2024 ook het geval gaat.

Wat is de Bitcoin koers op 31 oktober 2024?

Het eerder genoemde platform heeft dus onderzoek gedaan naar de potentiële Bitcoin koers op 31 oktober 2024. Het platform is hierbij, met hulp van AI, uitgekomen op een koers van $73.977. Dit zou voor elke Bitcoin investeerder geweldig nieuws zijn.

De huidige Bitcoin koers schommelt rond de $67.000. Ook een behoorlijk bedrag, maar bovengenoemde koers ligt nog eens $6.000 hoger. Dit zou inhouden dat Bitcoin in de komende twee weken een koersstijging van $6.000 door zou moeten maken. Dit staat gelijk aan een koersstijging van maar liefst $3.000 per week.

In hoeverre is deze AI Halloween voorspelling nauwkeurig? Dat weet uiteraard niemand. We weten bijvoorbeeld niet hoe de kunstmatige intelligentie van bovengenoemd platform ingericht staat. Of welke factoren met welke rato gebruikt worden.

Desalniettemin lijkt deze genoemde Bitcoin koers iets te optimistisch te zijn. Dat is althans hetgeen als we puur naar bedragen kijken. Kijken we echter naar percentages, ziet de wereld er toch iets anders uit. Vanaf de huidige koers gezien zou Bitcoin een stijging van 10% door moeten maken, voordat de genoemde Bitcoin koers op 31 oktober 2024 aangetikt kan worden.

Een koersstijging van 10% in twee weken is helemaal niet zo gek. Eerder deze maand zagen we immers nog een koersdaling van 9% in slechts één week tijd. AI kan zomaar in dit geval gelijk krijgen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

Meer investeerders stappen in Bitcoin, wat betekent dit?

Scott

Gratis crypto en nieuwe tokens: ontdek Turbo en deBridge op Bitvavo

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu