Blockchain Stories
Aptos stijgt naar hoogtepunt, zal het bearish sentiment aanhouden?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Aptos stijgt naar hoogtepunt, zal het bearish sentiment aanhouden?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Aptos (Ticker: APT) heeft in de afgelopen 24 uur een nieuw 5 maands hoogtepunt bereikt, dankzij het aanhoudende bullish momentum dat voortbouwt op de rally van september.

Op zondag steeg APT voor het eerst sinds april boven de $10. Deze prestatie markeert nieuwe inspanningen om door de onderste range te breken, waarin APT al maanden vastzit.

Dit gebeurde na de crash tussen maart en juli, waarbij de winsten van de eerdere rally werden weggevaagd. Is APT op weg naar een nieuwe pullback? Terwijl de recente stijging wijst op sterke vraag, lijkt een pullback waarschijnlijk.

Hoewel APT in de afgelopen 24 uur een nieuw 5 maands hoogtepunt van $10,70 bereikte, is er sindsdien weerstand ontstaan tegen verdere stijging.

Op het moment van schrijven werd APT verhandeld voor $9,97, wat het risico benadrukt dat de prijs opnieuw onder de $10 kan zakken en zal aanhouden.

image
Bron: TradingView

Aptos ondervond eerder weerstand rond het $10 niveau, wat suggereert dat er midden in de week een mogelijke retracement zou kunnen plaatsvinden rond datzelfde niveau. Hoewel een korte termijn retracement aanstaande kan zijn, zou Aptos nog steeds op koers kunnen liggen voor verdere stijgingen tegen het einde van het jaar.

APT bearish sentiment staat klaar om de overhand te nemen

Hoewel APT de afgelopen dagen sterker is geworden, zijn er tekenen van een mogelijke ommekeer. De Relative Strength Index (RSI) heeft de afgelopen drie weken lagere toppen gevormd, wat wijst op een bearish prijs RSI divergentiepatroon. Dit suggereert dat de bulls hun momentum kunnen verliezen.

De bearish divergentie duidt erop dat de verkoopdruk zal toenemen. Een analyse van de koop en verkoopvolumes van APT onthult dat dit scenario zich al begint af te spelen.

image
Bron: TradingView

De meest recente on chain gegevens tonen een stijging van het verkoopvolume in de afgelopen 24 uur, wat aanzienlijk hoger is dan het koopvolume. Dit kan worden toegeschreven aan toenemende winstnemingen.

Hoewel deze waarnemingen suggereren dat APT onder enige verkoopdruk kan komen, kan een mogelijke retracement beperkt blijven. Dit komt doordat een grote vraag naar APT wordt gedreven door de opkomende functionaliteit van het Aptos netwerk.

image
Bron: HyBlock Capital

Aptos’ Total Value Locked (TVL) bereikte een nieuw all time high van $730 miljoen in de afgelopen 24 uur. Daarnaast bereikte de marktkapitalisatie van de stablecoin van het netwerk een nieuw hoogtepunt, met een stijging tot boven de $255 miljoen.

Deze ontwikkelingen wijzen op een toenemende netwerkfunctionaliteit en groeiend vertrouwen in het Aptos netwerk, wat APT mogelijk kan beschermen tegen een sterke pullback.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Degen crypto stijgt met 130% in 2 weken, maar daalt nu wel

Timo Bruinsma

Dogecoin koers stijgt met 14% dankzij whales

Scott

Waarom verplaatst Tesla $770 miljoen aan Bitcoin naar nieuwe wallets?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu