Blockchain Stories
World Liberty Financial van Donald Trump claimt 100K aanmeldingen
Cryptomarkt Update Nieuws

World Liberty Financial van Donald Trump claimt 100K aanmeldingen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

World Liberty Financial, een nieuw cryptoproject dat de steun geniet van presidentskandidaat Donald Trump, heeft al voor zijn officiële lancering veel aandacht getrokken. Met een indrukwekkend aantal van 100.000 aanmeldingen heeft het project veel nieuwsgierigheid gewekt. De officiële lancering staat gepland voor 15 oktober.

Informatie over de WLFI token van Donald Trump

De WLFI token is een ERC-20 token dat is gebouwd op de Ethereum blockchain. Dit token fungeert als een governance asset voor het platform, wat betekent dat houders het kunnen gebruiken om te stemmen over belangrijke beslissingen die de toekomst van het project beïnvloeden. Er is echter een belangrijk detail: hoewel het token direct voor governance doeleinden kan worden gebruikt, kunnen gebruikers het in de eerste 12 maanden niet verhandelen.

World Liberty Financial is van plan een breed scala aan DeFi diensten aan te bieden, waaronder leningen, uitleningen en stablecoin transacties. Een opmerkelijke beperking is dat in eerste instantie alleen geaccrediteerde Amerikaanse investeerders toegang zullen hebben tot deze functies. Dit houdt in dat geïnteresseerden een jaarlijks inkomen van meer dan $200.000 moeten hebben of over meer dan $1 miljoen aan activa moeten beschikken.

Imposante cijfers en invloedrijke namen

De aanstaande verkoop van WLFI tokens wordt verwacht een groot succes te worden. Van de totale voorraad tokens is maar liefst 63% gereserveerd voor whitelisted gebruikers, met een doelstelling om $300 miljoen op te halen. Dit zou de waardering van het project op $1,5 miljard brengen. Van de overige tokens gaat 17% naar gebruikersbeloningen en 20% blijft bij het team.

Naast de cijfers zijn er ook enkele belangrijke spelers betrokken bij het project. Rich Teo, mede-oprichter van Paxos, speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van stablecoin- en betalingsfunctionaliteiten. Daarnaast is Stani Kulechov, de CEO van Aave, enthousiast over de integratie van Aave’s leen- en uitleentechnologie binnen het WLFI ecosysteem. Deze samenwerkingen zijn een belangrijke factor in de groeiende belangstelling voor het project.

Wat staat er te gebeuren?

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van World Liberty Financial? Het project zal worden gelanceerd als een DeFi leningenplatform, aanvankelijk op de Ethereum blockchain. Er zijn ook plannen om uit te breiden naar het layer-2 netwerk van Ethereum, genaamd Scroll. De timing van de lancering is opmerkelijk, aangezien de tokenverkoop slechts enkele weken voor de Amerikaanse verkiezingen op 5 november plaatsvindt. Donald Trump, die heeft beloofd om de VS tot een ‘cryptohoofdstad’ te maken, voert momenteel de peilingen aan. Dit zorgt ervoor dat zowel politieke als crypto ontwikkelingen steeds meer met elkaar verweven raken, waardoor er veel te volgen valt in de komende weken.

In navolging van Donald Trump heeft presidentskandidaat Kamala Harris ook laten weten crypto te omarmen. Het ziet ernaar uit dat zowel Trump als Harris zieltjes willen winnen bij gebruikers en investeerders van cryptocurrency. Volgens recente statistieken heeft maar liefst 17 procent van de Amerikaanse bevolking geïnvesteerd in digitale valuta. Dit zijn miljoenen potentiële stemmen voor de presidentsverkiezingen. Het is dus logisch dat beide presidentskandidaten aandacht besteden aan de cryptomarkt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Is de voorsprong van Trump positief cryptonieuws?

Scott

Wind in de zeilen voor Avalanche ondanks daling

Scott

Australië lanceert Ethereum ETF: wat kunnen wij ermee?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu