Blockchain Stories
SUI geeft een verkoopsignaal af bij $2,35
Altcoin Nieuws Technische Analyse

SUI geeft een verkoopsignaal af bij $2,35

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Sui (Ticker: SUI) heeft de afgelopen weken een sterke bullish run doorgemaakt, waarbij de token op 13 oktober een nieuw recordhoogte van $2,35 bereikte.ย 

De prijs van SUI is de afgelopen maand met meer dan 100% gestegen, wat een indrukwekkende marktprestatie laat zien. Zelfs op wekelijkse basis presteert SUI positief, met een stijging van 4,70% in de afgelopen zeven dagen. In de afgelopen 24 uur heeft SUI echter een lichte daling van 1,60% ervaren.

Hoewel de recente prijscorrectie de aandacht heeft getrokken, heeft de prominente crypto analist Ali een voorzichtige kijk op SUI geuit.

TD Sequential signaleert correctie voor SUI

In een recente post op X benadrukte Ali dat SUI mogelijk op weg is naar een significante correctie, gebaseerd op een technische indicator. Ali waarschuwde:

Ik zeg niet dat je SUI moet shorten. Ik zeg gewoon, wees voorzichtig. De TD Sequential heeft het bij het juiste eind gehad in het voorspellen van de trend van SUI op de wekelijkse grafiek, en het geeft nu een verkoopsignaal af.

De TD Sequential is een populaire technische analysetool die door handelaren wordt gebruikt om mogelijke trend omkeringen te identificeren.

Deze indicator helpt bij het opsporen van de uitputting van koop of verkoopdruk en signaleert wanneer een markttrend mogelijk zijn einde nadert.

In het geval van SUI suggereert Aliโ€™s observatie dat de TD Sequential een verkoopsignaal afgeeft, wat wijst op een mogelijke terugval in de nabije toekomst.

Handelaren en investeerders gebruiken dit signaal vaak als een vroege waarschuwing om hun posities opnieuw te bekijken, vooral wanneer de markt tekenen van overbought condities vertoont.

Wat zeggen de fundamentals?

Ondanks de technische zorgen die Ali heeft geuit, schetsen de fundamentele metrics van SUI een interessant beeld. Gegevens van Santiment laten zien dat de ontwikkelingsactiviteit van SUI een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt. Sinds het begin van oktober is deze waarde licht gedaald, van 40 op 6 oktober tot 37 op het moment van schrijven.

image
Sentiment

Ontwikkelingsactiviteit wordt vaak gezien als een maatstaf voor de voortdurende innovatie en verbetering van een project. Elke daling in deze waarde kan wijzen op een vertragend momentum in de toekomstige groei van het activum.

Daarnaast laten gegevens van Coinglass zien dat de open interest van SUI, een maatstaf voor het totale aantal uitstaande derivatencontracten, met 6,70% is gedaald tot een huidige waarde van $614 miljoen.ย 

image
Bron: Coinglass

Ook het open interest volume van SUI is sterk afgenomen, met 37% tot $2,40 miljard. Deze dalende cijfers suggereren dat de marktinteresse in de token mogelijk afneemt, wat de kans op een prijscorrectie op de korte termijn verder vergroot.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Toncoin mikt op belangrijke weerstandsniveaus met $8 als doel

Timo Bruinsma

Zal MEW nieuwe highs bereiken na de 30% rally?

Timo Bruinsma

Zorgt doorbraak Aave weerstand voor een rally boven de $200?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu