Blockchain Stories
Kan Turbo de weerstand op $0,00932 doorbreken en holden?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Turbo de weerstand op $0,00932 doorbreken en holden?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Turbo (Ticker: TURBO) trekt steeds meer aandacht in de crypto markt door zijn recente prijsstijging.

Op het moment van schrijven werd Turbo verhandeld voor $0,01097, wat een stijging van 25% in de afgelopen 24 uur weerspiegelt. De belangrijkste vraag is of het erin zal slagen het kritieke weerstandsniveau van $0,00932 te doorbreken en te behouden.

Zal Turbo crypto de $0,00932 doorbreken?

In de afgelopen dagen heeft Turbo een forse stijging doorgemaakt, waarbij het steeg van $0,0060 naar de huidige prijs. Het begon echter weerstand te ondervinden rond het niveau van $0,00932. Hoewel het bullish sentiment de prijs omhoog heeft geduwd, tonen enkele technische indicatoren tekenen van zwakte.

De MACD indicator suggereerde dat het bullish momentum afneemt, met de MACD lijnen die dicht bij een bearish crossover komen. Bovendien wijst een blik op de grafiek op een mogelijke verschuiving van momentum naar een bearish sentiment als het koopmoment niet aanhoudt.

image
Bron: TradingView

De RSI stond op 58 op het moment van schrijven, net onder de bijna overbought niveaus. Dit duidt erop dat de markt begint af te koelen na een piek van 64, wat wijst op verminderde koopdruk. 

De afname in de RSI suggereert ook dat er een mogelijke pullback of consolidatiefase kan optreden, tenzij kopers de markt opnieuw met kracht betreden. Daarom blijft het prijs momentum gematigd, maar er is nog steeds ruimte voor verdere beweging.

image
Bron: TradingView

Zullen on chain signalen de doorbraak van Turbo ondersteunen?

On chain gegevens geven een gemengd beeld. De netwerkgroei vertoont een daling van 1,80%, wat wijst op een kortetermijn bearish sentiment. Deze daling in netwerkactiviteit kan Turbo’s rally onderdrukken als er geen nieuwe deelnemers de markt betreden.

Aan de andere kant laat de “In the Money” indicator een bullish trend van 3,80% zien, wat betekent dat een deel van de huidige holders winstgevend zijn. Dit kan de koop interesse aanwakkeren, aangezien investeerders op zoek zijn naar mogelijkheden om winst te maken. 

Bovendien blijft de concentratie van grote holders stabiel op 0,04%, wat aangeeft dat zij nog geen beslissende stappen hebben ondernomen. Wel is het aantal grote transacties met 2% gedaald.

image
Bron: IntoTheBlock

Kan Turbo doorbreken?

Turbo bevindt zich op een cruciaal punt. Zowel technische analyses als on-chain gegevens geven aan dat een doorbraak mogelijk is, maar dit hangt af van de aanhoudende koopdruk en het gedrag van grotere marktdeelnemers. 

Als het bullish sentiment kan worden gehandhaafd, bestaat de kans dat Turbo de weerstand doorbreekt. Als dat niet gebeurt, zou de koers kunnen dalen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Google wijzigt zichtbaarheid van Bitcoin zoekopdrachten

Timo Bruinsma

Kan de nieuwe energiecentrale van Rusland hulp bieden aan miners

Timo Bruinsma

Redenen waarom Polkadot dit weerstandsniveau kan doorbreken

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu