Blockchain Stories
Bitcoin ETF’s sloten week 41 grandioos af
Bitcoin ETF Nieuws

Bitcoin ETF’s sloten week 41 grandioos af

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Bitcoin ETF’s nemen een steeds belangrijkere rol in de cryptomarkt in. Vorige week schreven we al over de toenemende dominantie van de Bitcoin ETF’s. Met alle dank aan de laagdrempeligheid en het feit dat meer en meer investeerders dit financiële product omarmen. Dat mag verrassend genoemd worden, omdat de ETF’s pas 10 maanden verhandelbaar zijn. Voor de begrippen van een financieel product is dat een zeer korte tijdsspanne. Toch wisten de Bitcoin ETF’s ook vorige week weer goede resultaten te boeken. Het einde van week 41 kan zelfs als ‘grandioos’ omschreven worden.

Instroom van $120 miljoen op 10 oktober

Op 10 oktober noteerden de Bitcoin Spot ETF’s een gezamenlijke instroom van $120 miljoen. Dit betekent dat er $120 miljoen meer in de Bitcoin ETF’s geïnvesteerd is dan dat investeerders hun geld eruit hebben gehaald. Dat geeft dus overduidelijk aan dat beleggers (weer) geloof in Bitcoin hebben.

Instroom van $250 miljoen op 11 oktober

Donderdag 10 oktober was een goede dag, maar op 11 oktober deden de Bitcoin ETF’s nog een stapje extra. Op deze dag was er namelijk sprake van een instroom van maar liefst $250 miljoen. Over deze twee dagen genomen wisten de Bitcoin ETF’s dus een netto instroom van $370 miljoen te noteren. Dat is een bedrag waar zo’n beetje elk ander financieel product alleen maar van kan dromen.

Gaan de Bitcoin ETF’s dan nu echt doorbreken?

Om de Bitcoin Spot ETF’s is al langere tijd veel te doen. Ze werden met veel bombarie gelanceerd, maar zijn nooit echt tot volledige groei kunnen komen. Deels ten gevolge van de economische omstandigheden en deels ten gevolge van de Bitcoin koers. De Bitcoin koers heeft het een paar maanden lastig(er) gehad, maar lijkt nu toch de weg naar boven ingezet hebben. Dat voorbeeld volgden de Bitcoin Spot ETF’s afgelopen week in ieder geval.

Het kan zomaar zijn dat de Bitcoin ETF’s nu echt door gaan breken. Er heerst een bullish sentiment in de markt, Bitcoin kan toegroeien naar een nieuwe all time high en het beleggersvertrouwen is aanzienlijk. Daarbovenop komt dat eind vorige week veel whales zich hebben geroerd. Zij hebben grote hoeveelheden geld in Bitcoin geïnvesteerd, waarmee de digitale valuta een nieuwe boost heeft gekregen. Er is nu eigenlijk sprake van een boost op een boost, waardoor de vooruitzichten voor Bitcoin grandioos zijn. Dat betekent tegelijkertijd dat de vooruitzichten voor de Bitcoin Spot ETF’s ook grandioos zijn. De afgelopen maanden is immers gebleken dat de ETF’s veelal het spoor van Bitcoin volgen.

Wat ook nog een goed teken is, is de consistentie van de resultaten. Er zijn meer en meer dagen waarop alle Bitcoin Spot ETF’s (11 stuks) groene cijfers noteren. Dit betekent dat er steeds minder gekke uitschieters zijn, waardoor de resultaten eigenlijk betrouwbaarder worden. Des te mooier is het om te zien dat de Bitcoin Spot ETF’s de afgelopen week zo grandioos afsloten. Wat denk jij; gaan de Bitcoin ETF’s ook deze week weer grandioze resultaten noteren?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Cardano volgt het spoor van Bitcoin met een flinke koersstijging

Scott

Hoe realistisch is een nieuwe Bitcoin ATH in oktober 2024?

Scott

3 redenen waarom Bitcoin vandaag zo hard stijgt

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu