Blockchain Stories
Cardano ontwikkelt zich en faalt niet, zegt Charles Hoskinson
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Cardano ontwikkelt zich en faalt niet, zegt Charles Hoskinson

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano (ADA), reageert op de negatieve geluiden die recent op sociale media zijn verschenen. Volgens Hoskinson betekent deze verandering in perceptie niet dat Cardano faalt. Integendeel, hij benadrukt dat het een natuurlijk gevolg is van de veranderingen die het nieuwe governance systeem, Voltaire, met zich meebrengt.

Voltaire is ontworpen om de decentralisatie en besluitvorming binnen het netwerk te verbeteren, en hoewel dit aanpassingen vergt, ziet Hoskinson het als een noodzakelijke stap voor de toekomstige groei en veerkracht van Cardano. Hij moedigt de gemeenschap aan om geduldig en optimistisch te blijven terwijl Cardano zich verder ontwikkelt.

De rol van voltaire

Voltaire speelt een essentiële rol in de toekomst van Cardano. Charles Hoskinson, oprichter van Cardano, benadrukt dat de recente daling in Twitter sentimenten precies de verwachte uitkomsten van Voltaire weerspiegelt. Hij onderstreept het belang dat de gemeenschap begrijpt dat deze verandering noodzakelijk is voor de langdurige stabiliteit en groei van het netwerk.

Dit nieuwe systeem moet flexibel genoeg zijn om in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften binnen het ecosysteem, waardoor het oude problemen zoals onvolledige roadmap items en niet gefinancierde groeistrategieën kan oplossen, die voorheen de vooruitgang van Cardano belemmerden.

Hoewel het vorige systeem door zijn starheid enkele problemen veroorzaakte, biedt Voltaire een vernieuwde structuur die hoop geeft op duurzame groei en innovatie. Het doel is niet alleen om de huidige complicaties aan te pakken, maar ook om de weg te banen voor toekomstige verbeteringen en ontwikkelingen.

Transparantie en groei

Cardano onderscheidt zich door zijn sterke toewijding aan transparantie. In tegenstelling tot veel andere cryptoprojecten, die vaak in het geheim opereren met weinig informatievoorziening aan het publiek, kiest Cardano voor openheid en volledige inzichtelijkheid in zijn processen.

Charles Hoskinson, de oprichter, erkent dat deze transparantie het project kwetsbaar kan maken voor kritiek en aanvallen van concurrenten. Toch benadrukt hij dat het cruciaal is voor de lange termijnstrategie van Cardano.

In plaats van zich te richten op snelle winsten of marktmanipulatie, blijft Cardano trouw aan zijn visie op duurzame groei en ontwikkeling. Het project investeert in wetenschappelijk onderzoek en werkt samen met academische instellingen om zijn technologie voortdurend te verbeteren.

Met deze aanpak streeft Cardano ernaar niet alleen als een betrouwbare speler in de cryptowereld gepositioneerd te worden, maar ook bij te dragen aan de bredere acceptatie en vooruitgang van blockchaintechnologie.

Cardano koersgrafiek
Momenteel wordt Cardano verhandeld op een koers van Bron: TradingView

Onafhankelijk van traditionele financiën

Hoskinson benadrukt dat Cardano zich niet laat beïnvloeden door traditionele financiële instellingen zoals BlackRock of Wall Street. Integendeel, Cardano evolueert voortdurend en blijft een echte cryptocurrency, vrij van externe druk.

Met deze ontwikkelingen en de introductie van Cardano Native Asset projecten zoals Midnight, verzekert Hoskinson dat Cardano niet aan het verdwijnen is, maar eerder bezig is met een significante evolutie. Dit biedt niet alleen hoop voor de huidige gebruikers, maar ook voor nieuwe investeerders die op zoek zijn naar een betrouwbare en vernieuwende cryptomunt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Bitcoin nadert de $65.000: Kan deze grens doorbroken worden?

Timo Bruinsma

ASM crypto stijgt met 40% in de afgelopen 24 uur

Timo Bruinsma

Mt. Gox terugbetalingen opnieuw vertraagd tot 2025

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu