Blockchain Stories
100% rally op korte termijn mogelijk voor FET?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

100% rally op korte termijn mogelijk voor FET?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na het doorbreken van een bullish patroon is de Artificial Superintelligence Alliance (Ticker: FET) de afgelopen week weer gedaald op de grafieken. 

Investeerders hoeven echter niet in paniek te raken, aangezien de token mogelijk gewoon een cruciaal support niveau opnieuw aan het testen is.

Een recente analyse voorspelt zelfs dat investeerders binnenkort een forse rally van FET kunnen verwachten.

FET plant een beweging

World Of Charts, een populaire crypto analist, benadrukte onlangs op X (voorheen Twitter) een uitbraak op de grafieken van FET. Sinds maart beweegt FET zich binnen een wig patroon, en eind september wist de token hieruit te breken, wat leidde tot enkele winsten. De token werd echter weer bearish, en de prijs daalde de afgelopen 7 dagen.

Toch hoeven investeerders zich geen zorgen te maken, omdat FET mogelijk simpelweg de bovenste support van het verbredende wig patroon aan het testen is. De tweet van World Of Charts gaf aan dat, in het geval van een succesvolle test, investeerders binnenkort een rally van meer dan 100% kunnen verwachten. Sommigen beweren zelfs dat de bullrun van de altcoin al is begonnen.

Is een 100% rally mogelijk?

We hebben de on chain metrics van FET geanalyseerd om beter te begrijpen of een rally van 100% logisch is. Uit de gegevens van Santiment bleek dat na een scherpe stijging het gewogen sentiment van de token daalde, wat duidt op een toenemend bearish sentiment. 

Daarnaast steeg de voorraad op exchanges, wat betekent dat investeerders aan het verkopen zijn. Toenemende verkoopdruk vergroot de kans op een prijscorrectie. Desondanks blijft er hoop. De MVRV ratio van de token steeg, wat kan worden gezien als een bullish signaal.

image
Bron: Santiment

Marktindicatoren en bullish signalen

We hebben ook de dagelijkse grafiek van de token beoordeeld om te achterhalen wat de marktindicatoren zeggen over een mogelijke 100% rally op korte termijn. Gelukkig zagen de meeste marktindicatoren er bullish uit. Volgens de Bollinger Bands testte de token zijn weerstand nabij de 20 daagse Simple Moving Average (SMA).

Andere indicatoren toonden eveneens positieve signalen. De MACD wees op een mogelijke bullish crossover, en de Relative Strength Index (RSI) begon momentum te krijgen.

image
Bron: TradingView

Als we deze signalen mogen geloven, kan FET een grote rally initiëren. Een dergelijke rally zou investeerders de kans geven om in de komende dagen of weken winst te maken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Cardano volgt het spoor van Bitcoin met een flinke koersstijging

Scott

Bitcoin ETF’s sloten week 41 grandioos af

Scott

Hoe realistisch is een nieuwe Bitcoin ATH in oktober 2024?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu