Blockchain Stories
BNB kan een recordhoogte bereiken als het volgende gebeurt
Altcoin Binance Coin Nieuws Technische Analyse

BNB kan een recordhoogte bereiken als het volgende gebeurt

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Binance Coin (Ticker: BNB) is een vrij consistent cryptocurrency, met stijgingen van respectievelijk 6,5% en 2,8% op de maandelijkse en dagelijkse grafieken.ย 

Deze stijgingen wijzen op een sterke aanwezigheid van bullish investeerders in de BNB markt.

Onze analyse suggereert dat deze winsten slechts het begin kunnen zijn. Uit verder onderzoek van verschillende indicatoren blijkt dat er ruimte is voor verdere stijging, wat de altcoin mogelijk boven zijn hoogste geregistreerde waarde van $722 kan duwen.

BNBโ€™s vooruitzicht op de grafiek

Op het moment van schrijven onthulde de grafiek van BNB een bullish trend, terwijl de koers binnen een oplopend driehoekspatroon beweegt. De prijs schommelt tussen een horizontale weerstandslijn en een diagonale support niveau.

BNB heeft recentelijk een bounce gemaakt vanaf de support lijn van de driehoek en lijkt klaar voor een uitbraak. Als het de weerstand succesvol doorbreekt, zou BNB zijn recordhoogte kunnen bereiken en mogelijk overschrijden, waardoor een nieuw record wordt gevestigd.

Als de verkoopdruk bij de weerstand echter groter blijkt dan de koopkracht, kan BNB binnen het oplopende driehoekspatroon blijven hangen. In dat geval zou de munt terugvallen naar het support niveau en voor een langere periode consolideren.

image
Bron: TradingView

De kritische vraag is dus of er voldoende bullish momentum aanwezig is om een doorbraak uit de driehoek te ondersteunen.

Stijgende handelsactiviteit onder handelaren

Er is een significante toename in interesse onder handelaren die BNB willen kopen, vooral omdat zij verwachten dat het activum naar hogere prijsniveaus zal stijgen.

Op het moment van schrijven is het financieringspercentage voor BNB in de afgelopen 24 uur gestegen tot 0,004%. Een positief percentage betekent dat houders van longposities betalen aan shortposities, wat suggereert dat futures prijzen boven de spotprijs worden verhandeld.

image
Bron: Coinglass

Dit financieringspercentage is belangrijk omdat het helpt om ervoor te zorgen dat de prijs van perpetual futures contracten in lijn blijft met de spotprijs van het onderliggende activum door betalingen tussen long en shortposities.

Open Interest en bullish sentiment

Open Interest, dat het totale aantal openstaande derivatencontracten meet die nog niet zijn verrekend, benadrukte ook het bullish sentiment voor BNB. 

De groeiende Open Interest wees op toenemende betrokkenheid van handelaren en leek het activum klaar te stomen voor een mogelijke rally.

Als deze trend aanhoudt, is het waarschijnlijk dat BNB het weerstandsniveau van het oplopende driehoekspatroon zal doorbreken. Bovendien zou deze rally kunnen worden versterkt door de groeiende ontwikkelingsactiviteiten rond het ecosysteem.

Ontwikkelingsactiviteit plaatst BNB in een goede positie

Er is een stijging geweest in de ontwikkelingsactiviteiten binnen het BNB-ecosysteem, wat wijst op een grote inspanning om de functionaliteiten en diensten te verbeteren.

image
Bron: Santiment

Historisch gezien is er vaak een correlatie geweest tussen de intensiteit van ontwikkelingsactiviteiten en de prijsactie van een activum, wat een positief signaal is voor de verdere vooruitzichten van BNB.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Crypto exchange OKX ondersteunt 6 nieuwe USDC pairs

Timo Bruinsma

Google wijzigt zichtbaarheid van Bitcoin zoekopdrachten

Timo Bruinsma

Kan Turbo de weerstand op $0,00932 doorbreken en holden?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu