Blockchain Stories
Bitcoin koers stijgt richting $64K, dit verwachten analisten
Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers stijgt richting $64K, dit verwachten analisten

Start met โ‚ฌ10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De cryptomarkt heeft de afgelopen dagen een aanzienlijke opleving meegemaakt, waarbij de Bitcoin koers boven de $63.000 uitkwam. In de video van Crypto Yapper worden de recente prijsbewegingen van Bitcoin en de technische signalen uitgebreid besproken.

De positieve ontwikkelingen worden versterkt door de analyse van marktkenners, waaronder Michaรซl van de Poppe. Hij verwacht dat na een korte consolidatieperiode de koers richting nieuwe all-time highs (ATH) kan stijgen, wat ook een altcoin rally kan stimuleren.

Op dit moment handelt de Bitcoin koers rond de $62,700 met een stijging van 3,4%. Het hoogste punt van vandaag was $63,361.

Technische uitbraak van Bitcoin

In de afgelopen dagen brak Bitcoin door een neerwaartse weerstandslijn, wat veel optimisme onder traders heeft gecreรซerd. Volgens Crypto Yapper ligt de volgende belangrijke weerstand rond de $64.000. Als Bitcoin deze doorbreekt, zou het pad richting $66.000 en mogelijk zelfs nieuwe recordhoogtes openliggen.

Michaรซl van de Poppe, een bekende Nederlandse cryptohandelaar, laat op Twitter weten dat de prijs van Bitcoin snel herstelde na het aantikken van het $59.500 niveau, een belangrijk liquiditeitspunt. Hij verwacht een korte consolidatie, gevolgd door een aanzienlijke stijging in de komende week.

Een uitbraak van de $64.000 tot $65.000 zal volgens hem de weg vrijmaken voor het testen van een nieuwe ATH, waarna ook altcoins waarschijnlijk zullen volgen met grote prijsstijgingen.

ETFโ€™s en macro-economische invloeden

Een van de belangrijkste factoren die het optimisme rond Bitcoin voeden, is de stijgende vraag naar Bitcoin ETFโ€™s. Volgens Crypto Yapper was er afgelopen week een instroom van $23,6 miljoen in deze fondsen, voornamelijk van grote partijen zoals Fidelity en Ark Invest.

Dit toont aan dat institutionele beleggers steeds meer vertrouwen krijgen in Bitcoin als een waardevolle langetermijninvestering. Deze instroom versterkt de bullish outlook voor Bitcoin, vooral in combinatie met macro-economische factoren zoals mogelijke renteverlagingen in november.

Bitcoin koersverwachting van analisten

Met de recente prijsstijging en het optimisme in de markt lijkt Bitcoin klaar om de weerstand rond $64.000 te testen. Zowel Crypto Yapper als Michaรซl van de Poppe zijn ervan overtuigd dat een uitbraak van deze niveaus kan leiden tot verdere stijgingen en mogelijk zelfs een nieuwe all-time high.

Voorlopig lijkt Bitcoin nog enkele dagen te consolideren voordat deze belangrijke niveaus worden getest. Als het lukt om door deze weerstanden te breken, zou dit ook de start kunnen zijn van een bredere altcoin rally, iets waar veel handelaren naar uitkijken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot โ‚ฌ10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Analyse of de prijs van SUI boven $2 zal blijven

Timo Bruinsma

Betekent herstel van Solana ook goed nieuws voor de prijs?

Timo Bruinsma

De kansen op de volgende uitbraak van AVAX

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu