Blockchain Stories
Aptos streeft naar herstel tot $9,55, is het mogelijk?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Aptos streeft naar herstel tot $9,55, is het mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Onze gegevens melden dat Aptos (Ticker: APT) een daling heeft doorgemaakt van 4% in de afgelopen 24 uur. Ondanks deze correctie blijft de algehele vooruitblik bullish vanwege een indrukwekkende stijging van 33% gedurende de afgelopen maand.

We hebben een diepgaande analyse gemaakt van Aptos en waarom deze groei naar verwachting zal aanhouden.

APT staat op het punt om te stijgen

Bij het analyseren van de 4 uursgrafiek lijkt APT een bullish patroon te volgen. De koers is teruggevallen naar een voormalig weerstandsniveau, dat nu als support fungeert, wat kan bijdragen aan een stijgende beweging.

Het support niveau rond $8,30 is cruciaal, waar koopdruk wordt verwacht. Dit niveau lijkt stand te houden, zoals blijkt uit een bullish Doji candlestick patroon, dat wijst op sterk koopinteresse rond deze prijs.

Als dit support niveau blijft standhouden, wordt verwacht dat APT zijn vorige piek van $9,55 opnieuw zal testen, waar zich een belangrijke liquiditeit zone bevindt. Anders kan de koers lager gaan, met tijdelijke support rond de $7,80.

image
Bron: TradingView

Bullish signalen versterken voor APT

Technische indicatoren zoals de Parabolic SAR (Stop and Reverse) en de Aroon indicator suggereren dat APT er op het eerste gezicht bearish uitziet, maar onderliggende trends wijzen op een aanhoudend bullish sentiment.

De Parabolic SAR, die stippen gebruikt om de marktrichting aan te geven, toont stippen onder de prijs balken, wat wijst op een stijgende trend. Dit geeft aan dat het bullish sentiment nog steeds de markt beïnvloedt.

Daarnaast ondersteunt de Aroon indicator, die de marktbewegingen meet via de Aroon Up (oranje) en Aroon Down (blauw) lijnen, de bullish vooruitzichten. APT bevindt zich momenteel in een stijgende fase, met potentieel voor verdere stijging, zoals blijkt uit de  Aroon Up lijn die boven de Aroon Down lijn is gepositioneerd.

image
Bron: TradingView

Gemengde signalen, maar bulls kunnen de overhand krijgen 

De markt voor APT vertoont gemengde signalen, volgens de laatste on chain metrics.
Uit gegevens van Coinglass blijkt dat de open interest in de afgelopen 24 uur met 10,7% is gedaald tot $162 miljoen. Deze daling wijst op een bearish sentiment in de derivatenmarkt. Aan de andere kant toont de spotmarkt voor APT veelbelovende signalen. 

image
Bron: Coinglass

Een negatieve exchange netflow van meer dan $5 miljoen aan APT geeft aan dat er meer tokens van verschillende exchanges zijn opgenomen dan er zijn ingebracht. 

Deze opnames wijzen op een mogelijke korte termijn prijsstijging en duiden op een aanstaande aanbod druk.

Voor APT om de stijgende trend te hervatten, zou een toename van de open interest met meer longposities nodig zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waardoor stijgen Solana memecoins plots zo hard?

Scott

’45% van investeerders gaat in crypto ETF’s investeren’

Scott

Hoe Polkadot kopers de prijsdaling van DOT ervaren

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu