Blockchain Stories
Zal Shiba Inu het memecoin herstel leiden?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Zal Shiba Inu het memecoin herstel leiden?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sinds het bereiken van een hoogtepunt van $0,00002170 heeft Shiba Inu (Ticker: SHIB) moeite gehad om hogere niveaus terug te veroveren. Desondanks heeft de recente prijsactie van SHIB het optimisme onder handelaren hersteld.

Op het moment van schrijven werd SHIB verhandeld op $0,00001714. Dit vertegenwoordigt een stijging van ongeveer 4% op de wekelijkse grafieken. In de afgelopen 24 uur is de prijs onveranderd gebleven. SHIB is echter op maandbasis met 37% gestegen.

image
Bron: Market Prohipt

SHIB leidt het memecoin herstel

In de afgelopen 24 uur heeft SHIB het memecoin herstel geleid met de grootste winsten, terwijl het tegelijkertijd profiteerde van een gunstig marktsentiment. 

Onze analyse via Market Prophit toonde aan dat het publieke sentiment op 0,152 stond op het moment van schrijven, terwijl de Buzz Score 0,903 was. Hoewel Shiba Inu recentelijk wat waarde verloor, hebben de afgelopen 24 uur de marktrichting veranderd.

Wat zeggen de SHIB grafieken?

Volgens onze analyse ondervond SHIB gunstige marktomstandigheden, wat de memecoin zou kunnen voorbereiden op verdere winsten.

image
Bron: Santiment

Zo bleef de DAA divergentie van Shiba Inu’s prijs de afgelopen zeven dagen positief, wat aangeeft dat de prijsstijging werd ondersteund door daadwerkelijke gebruikersactiviteit, en niet alleen door speculatie. Dit signaleert marktvertrouwen in de waarde van de memecoin.

Aanboddynamiek en prijsontwikkeling

Daarnaast is de beurs reserve van Shiba Inu de afgelopen maand gestaag gedaald, van 141 biljoen naar 139 biljoen op het moment van schrijven. Dergelijke marktdynamiek creëert een aanbod druk, waardoor de prijzen stijgen naarmate kopers concurreren voor een kleiner aanbod van beschikbare tokens. 

image
Bron: CryptoQuant

Hoewel Shiba Inu de afgelopen dagen een prijsdaling zag van $0,00001885 naar $0,00001723, bleef de vraag naar longposities constant.

Kansen voor kopers

Onze analyse van Coinglass gegevens toonde aan dat de memecoin de afgelopen week heeft geprofiteerd van een positieve OI Weighted Funding Rate. 

image
Bron: Coinglass

De recente daling lijkt een marktcorrectie te zijn geweest, die een koopkans creëerde voor kopers om de markt te betreden. 

Shiba Inu is nu goed gepositioneerd om op korte termijn $0,00001940 te bereiken. In het geval van een marktcorrectie zal Shiba Inu naar verwachting steun vinden bij $0,00001735.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Worldcoin stijgt met 12%: deze niveaus zijn nu belangrijk voor traders

Julian Smits

Keert SAND om? Kans op prijsstijging onderzocht

Julian Smits

Kan Solana de grens van $160 doorbreken?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu