Blockchain Stories
SHIB prijs biedt voordelen aan grote investeerders: Details
Altcoin Cryptomarkt Update Memecoin Nieuws

SHIB prijs biedt voordelen aan grote investeerders: Details

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrency is voortdurend in beweging, en Shiba Inu (SHIB) vormt hierop geen uitzondering. Oorspronkelijk begonnen als een grap, heeft deze meme geรฏnspireerde munt recentelijk de aandacht getrokken van grote investeerders, ook wel “whales” genoemd.

Deze investeerders, die vaak in staat zijn om aanzienlijke hoeveelheden van een bepaalde cryptocurrency te verhandelen, kunnen een grote impact hebben op de markt. Waarom richten deze grote spelers hun aandacht op SHIB, en wat betekent dit voor de prijs van de munt?

Analyse van SHIB op basis van on chain data

Recente on chain data toont een opmerkelijke toename in de “Large Holders Netflow” metric van SHIB. Deze indicator meet de in- en uitstroom naar houders met meer dan 0,1% van de totale SHIB supply.

In de afgelopen 24 uur is dit gestegen van -163,24 miljard naar 349,3 miljard SHIB, wat wijst op een groeiende interesse van grote investeerders die hun posities in SHIB uitbreiden. Deze netto instroom suggereert dat er strategische plannen in de maak zijn door deze grote spelers, mogelijk anticiperend op toekomstige prijsstijgingen.

Dit patroon van netto instroom kan duiden op interessante ontwikkelingen in de markt voor SHIB. De activiteiten van deze grote investeerders kunnen een aanzienlijke invloed hebben op zowel de marktprijs als het vertrouwen van andere investeerders. Bovendien kan hun impact op de liquiditeit van de markt niet worden onderschat, omdat grote transacties de prijsvolatiliteit kunnen verhogen.

Begrijpen van whale activiteiten en prijsbewegingen van SHIB

Whales, of grote investeerders, hebben recentelijk meerdere transacties uitgevoerd met SHIB. Er waren bijvoorbeeld 99 grote transacties met een totaal volume van 1,39 biljoen SHIB, ter waarde van $25,2 miljoen. Hoewel dit op zich geen enorme hoeveelheid lijkt, biedt het wel inzicht in de schaal van de transacties.

shibainu 5
Bron: IntoTheBlock

Gemiddeld bedroeg een grote transactie ongeveer 13,9 miljard SHIB, of $252.000 aanzienlijk boven de norm. Deze transacties kunnen wijzen op een strategische positionering van grote investeerders, waarbij zij anticiperen op toekomstige marktbewegingen.

Shiba Inu koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

De huidige prijs van SHIB ligt op $0,000018. In de afgelopen weken heeft de prijs een rollercoaster aan bewegingen doorgemaakt, met een stijging van 33,2% gevolgd door een verlies van 6,31%. Deze volatiliteit maakt de komende week cruciaal voor het bepalen van de richting van SHIB.

Investeerders moeten factoren zoals markttrends, technische analyses en de bredere economische context in overweging nemen die de prijs van SHIB kunnen beรฏnvloeden.

Het belang van de komende week voor SHIB

De komende week kan veel onthullen over de toekomst van SHIB. Met de recente interesse van whales en de marktfluctuaties is dit een spannende tijd voor investeerders.

Door de activiteiten van grote investeerders nauwlettend te volgen, kunnen beleggers beter inzicht krijgen in mogelijke toekomstige koersbewegingen. Een groeiende interesse van whales kan een opwaartse druk op de prijs aanduiden, maar investeerders moeten ook alert blijven op plotselinge prijsdalingen als gevolg van marktcorrecties.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

BONK coin stijgt meer dan 10% in afgelopen 24 uur

Timo Bruinsma

Metaplanet breidt Bitcoin portefeuille uit met grote aankoop

Timo Bruinsma

FET richt zich op winst: Bullish momentum streeft naar $1,8 doorbraak

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu