Blockchain Stories
BONK coin stijgt meer dan 10% in afgelopen 24 uur
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BONK coin stijgt meer dan 10% in afgelopen 24 uur

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De afgelopen 24 uur hebben memecoins een opleving gekend. Tijdens deze herstelbeweging heeft ook Bonk (Ticker: BONK) niet stilgestaan.

Na een sterke daling de afgelopen week, heeft BONK zich goed hersteld in de laatste 24 uur. Op het moment van schrijven werd BONK verhandeld op $0,00002249, wat een stijging van 40% op maandelijkse grafieken betekende en een verlenging van de bullish trend met 3,88% in de afgelopen 24 uur.

Het handelsvolume kende een stijging van 100% naar $245 miljoen. Daarnaast is de marktwaarde van de memecoin met 12% gestegen naar $1,59 miljard, volgens gegevens van onze BONK koers.

Positief marktsentiment voor BONK

Voor deze winststijging bevond BONK zich in een dalende trend en daalde het de afgelopen week met 6,50%. De recente marktomstandigheden roepen vragen op over de mogelijkheid van een duurzaam herstel voor BONK.

image
Bron: Market Prohipt

Volgens onze analyse geniet BONK momenteel van een sterk positief marktsentiment. Volgens gegevens van Market Prophit is de memecoin favoriet onder investeerders.

De algemene stemming was positief met een score van 0.058, terwijl de Buzz score op 1.005 stond. Deze positieve scores duiden op een groeiende gunst onder investeerders voor de memecoin.

Wat zeggen de BONK grafieken?

Uit onze analyse blijkt ook dat BONK in de afgelopen 48 uur hernieuwde interesse heeft ervaren. Deze vraag is te zien aan de stijgende Relative Strength Index (RSI). Op het moment van schrijven stond de RSI van BONK op 59, nadat deze in 48 uur was gestegen vanaf 35,5. Een dergelijke stijging wijst op een toename van koopactiviteit, waarbij nieuwe kopers de markt betreden.

image
Bron: TradingView

De recente prijsdaling heeft koopkansen gecreรซerd voor nieuwe deelnemers, wat zorgt voor koopdruk. Hierdoor beginnen kopers de controle te krijgen, zoals blijkt uit de 100% stijging in handelsvolume in de afgelopen dag.

image
Bron: Coinglass

Daarnaast is de OI Weighted Funding Rate van BONK positief geworden, nadat deze het grootste deel van de afgelopen week negatief was. Deze verschuiving geeft aan dat het marktsentiment onder investeerders is veranderd en dat zij nu meer longposities innemen.

Een hogere vraag naar longposities dan naar shortposities suggereert dat investeerders vertrouwen hebben in de vooruitzichten van de memecoin.

Tot slot zijn de liquidaties voor longposities van BONK voortdurend gedaald van een hoogtepunt van $767.600 naar $87.200 op het moment van schrijven.

image
Bron: Coinglass

Deze daling impliceert dat zelfs tijdens marktcorrecties de longposities werden aangehouden door een vergoeding te betalen, wat wijst op optimisme onder langetermijninvesteerders over de richting van de memecoin.

Met kopers die nu de markt domineren, staat de memecoin klaar voor verdere winsten. Op korte termijn zal BONK proberen de weerstand van $0,00002525 te doorbreken. Een uitbraak boven dit niveau zal de memecoin versterken om de juliniveaus van rond $0,00002817 te heroveren.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Hoe PEPE steeg ondanks dreigende weerstand

Timo Bruinsma

SHIB prijs biedt voordelen aan grote investeerders: Details

Julian Smits

Metaplanet breidt Bitcoin portefeuille uit met grote aankoop

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu