Blockchain Stories
Polymarket op Polygon bereikt $2 miljard in handelsvolume 
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Polymarket op Polygon bereikt $2 miljard in handelsvolume 

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Polymarket heeft de afgelopen maanden een sterke stijging in gebruikersactiviteit en transacties gezien. Volgens gegevens van Dune Analytics heeft het totale handelsvolume op Polymarket de grens van $2 miljard overschreden. 

In september alleen al bereikte het volume op dit op Polygon gebaseerde platform $485 miljoen. Dit aantal zou deze maand verder kunnen stijgen, aangezien de volumes tot nu toe al meer dan $160 miljoen bedragen.

image
Bron: Dune Analytics

Gegevens van Artemis toonden ook aan dat het aantal nieuwe dagelijkse actieve wallets op Polymarket op 3 oktober een hoogtepunt van twee weken bereikte, wat erop wijst dat steeds meer gebruikers zich blijven aansluiten bij het platform.

image
Bron: Dune Analytics

Weddenschappen op de Amerikaanse verkiezingen

De race voor het Amerikaanse presidentschap heeft veel interesse gewekt op Polymarket. De weddenschap “Winnaar van de presidentsverkiezingen 2024” heeft al meer dan $1,20 miljard aan handelsvolume gegenereerd.

image
Bron: Polymarket

Op het moment van schrijven had voormalig president Donald Trump een kleine voorsprong met 49,9%, terwijl Kamala Harris hem op de voet volgt met 49,1% van de weddenschappen. Deze weddenschap sluit op 4 november, een dag voor de presidentsverkiezingen.

De ‘Satoshi’ weddenschap trekt aandacht

Recentelijk kreeg Polymarket meer aandacht door speculaties over de identiteit van de bedenker van Bitcoin (BTC), Satoshi Nakamoto. Volgens een documentaire van HBO, die op 8 oktober wordt uitgezonden, wordt beweerd dat Nakamoto zal worden onthuld. 

Hierdoor heeft de weddenschap “Wie zal HBO identificeren als Satoshi?” op Polymarket al $814.000 aan inzet gegenereerd.

image
Bron: Polymarket

Op het moment van schrijven voorspelde 49,5% van de weddenschappen dat Len Sassaman, een computerwetenschapper die in 2011 overleed, zou worden onthuld als Satoshi. Deze speculatie wordt gevoed door Sassamans betrokkenheid bij de International Financial Cryptography Association.

Heeft de groei van Polymarket invloed op POL?

Polymarket draait op het Polygon Layer 2 netwerk. Hoewel de populariteit van deze goksite heeft geleid tot een toename in het gebruik van het netwerk, is dit effect niet terug te zien in de prestaties van de native token POL (voorheen bekend als MATIC). 

POL werd op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,378, na een daling van 1,33% in de afgelopen 24 uur.

image
Bron: TradingView

Op de dagelijkse grafiek leek POL te handelen binnen een breed uitlopend wigpatroon, wat doorgaans een bearish voortzetting patroon is en aangeeft dat verkopers mogelijk de controle over de prijsactie zullen overnemen. 

Het bearish momentum vertoonde echter tekenen van zwakte, aangezien de Relative Strength Index (RSI) samenkwam met de signaallijn van onderaf. Als de RSI een beweging boven de signaallijn bevestigt, zou dit de bearish voorspelling kunnen ontkrachten.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) lijn toonde een vergelijkbaar vooruitzicht nadat deze samenkwam met de signaallijn. Als het bearish sentiment de controle overneemt, zou POL waarschijnlijk dalen en support testen rond $0,370. 

Verhoogde koop activiteit zou echter kunnen leiden tot het doorbreken van de weerstand op $0,38 en verdere winsten. Er is veel speculatie dat Polymarket mogelijk zijn eigen token lanceert. Volgens The Information zou deze token worden gebruikt om de goksite te ondersteunen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • €10 bonus na storting van €100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot €600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu koersvoorspelling: SHIB is op de juiste weg!

Timo Bruinsma

Zorgt de Toncoin adoptie stijging voor stop dalende trend?

Timo Bruinsma

LINK zoekt interesse, maar $40 lijkt nog onwaarschijnlijk

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu