Blockchain Stories
Dogwifihat en het potentieel: hoe hoog kan de memecoin gaan?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogwifihat en het potentieel: hoe hoog kan de memecoin gaan?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF) onderging een prijsdaling van 25% van de piek op maandag 30 september tot het laagste punt op donderdag 3 oktober.ย 

Deze correctie leidde ook tot een hertest van de eerdere range highs op $1,980, maar het bullish sentiment verdedigde dit niveau als support. 

Sindsdien is de prijs met bijna 19% gestegen, wat een bemoedigende eerste stap richting herstel is. Toch blijft de weerstand op $2,50 een obstakel en het is nog onduidelijk of het bullish sentiment dit niveau kan doorbreken.

Het belang van het $2,50 niveau

Het Visible Range Volume Profile toonde aan dat de handelsactiviteit sinds juni vooral geconcentreerd was tussen $1,39 en $2,25. De recente uitbraak boven $2,25 na de dip was een teken van een bullish omkeer. 

image
Bron: TradingView

De Chaikin Money Flow (CMF) stond op +0,14 en bleef boven +0,05 ondanks de recente volatiliteit, wat erop wijst dat de koopdruk stabiel is. Ook de Awesome Oscillator gaf aan dat de bullish kracht aanhoudt.

Op basis van de dalende beweging in juli en begin augustus werden Fibonacci retracementniveaus getrokken. Dit onthulde dat het $2,50 niveau het 78,5% retracementniveau is en een cruciale weerstand vormt. 

Een dagelijkse sluiting boven de $2,50 zou een positief signaal zijn dat WIF zich voorbereidt op een grotere rally. Dit niveau fungeerde eerder als weerstand in juni en begin juli. Verder zijn de volgende bullish doelen $2,50 en $2,90.

Bullish sentiment in de speculatieve markt van WIF

De futuresmarkt liet een sterk bullish sentiment zien. Deze conclusie werd getrokken uit de stijgende Open Interest. De toename van de Spot CVD droeg bij aan de bullish bias, wat wijst op een oprechte vraag achter de stijgende trend.

image
Bron: Coinalyze

De liquidaties waren de afgelopen twee dagen laag in vergelijking met 1 oktober. Hoewel de liquidaties in de afgelopen uren klein waren, zal het interessant zijn om te zien of de short liquidaties toenemen naarmate WIF de $2,50 zone nadert. 

Dit zou erop kunnen wijzen dat er een liquiditeits pocket is bereikt, wat een nieuwe prijsdaling kan veroorzaken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

LINK zoekt interesse, maar $40 lijkt nog onwaarschijnlijk

Timo Bruinsma

Zorgt $259 miljoen aan Ethereum naar beurzen voor prijsdruk?

Timo Bruinsma

Bitcoin op $62.000, zal de koopdruk het verder omhoog duwen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu