Blockchain Stories
Hoe het bullish sentiment WIF kan klaarstomen voor een rally
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Hoe het bullish sentiment WIF kan klaarstomen voor een rally

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF) bevindt zich momenteel op een uitdagend pad, met de prijs die op $2.05 staat, een daling van 6% ten opzichte van de vorige dag.ย 

Ondanks een hobbelige start van oktober voor Bitcoin blijft het vooruitzicht voor WIF onzeker.

Toch hebben wij een positieve trend in de dagelijkse prijsgrafiek opgemerkt. Ondanks de volatiliteit door BTC’s terugval naar $60.000 lijkt het bullish sentiment van WIF klaar om mogelijk door de weerstand van midden juli van $2.40 te breken.ย 

Indien succesvol, zou dit de weg vrij kunnen maken voor een bull rally. In dit artikel analyseren we de mogelijkheden.

Het omzetten van $2 in support is cruciaal

WIF bereikte voor het laatst een All Time High (ATH) van $4.585, ongeveer 180 dagen geleden. Sindsdien heeft WIF een bearish trend gevolgd, waarbij het bullish sentiment moeite heeft om de $3 te heroveren.ย 

image
Bron: TradingView

In de afgelopen twee maanden heeft WIF zich binnen het $1 bereik geconsolideerd, waarbij het bullish sentiment drie pogingen heeft gedaan om de weerstand op $2 te doorbreken. Uiteindelijk slaagden ze daar eind september in door de prijs naar $2.40 te laten stijgen.

Op de dagelijkse grafiek vielen drie opeenvolgende rode kaarsen samen met de daling van Bitcoin, wat WIF terugbracht naar $2. Er is mogelijk meer aan de hand dan alleen het volgen van BTC. 

Volgens onze analyse is $2 historisch gezien een “generational entry point” voor WIF. Als de activiteit hernieuwd wordt en $2 wordt omgezet in support, kan de volgende weerstand rond $2.40 liggen. Als dit niveau standhoudt, zou een push richting $3 binnen bereik kunnen zijn.

WIF handelaren richten zich op de dip

Historisch gezien hebben spot traders zich gericht op WIFโ€™s dieptepunt om terugval te voorkomen. Daarom moet het bullish sentiment opnieuw de accumulatiefase ingaan om de support op $2 te behouden.

image
Bron: Coinglass

Op het moment van schrijven suggereert een opvallende piek in netto uitstroom dat het bullish sentiment is begonnen met het terugtrekken van WIF, in afwachting van een rally naar $3, zoals eerder vermeld. 

Als deze trend zich meerdere dagen voortzet, kan dit bevestigen dat de vorige weerstand van $2 is omgezet in support. In zoโ€™n scenario kan WIF zeer aantrekkelijk worden voor nieuwe kopers, vooral nu de markt meer volatiliteit ondervindt.

Daarom is het essentieel om deze situatie nauwlettend te volgen. Als de kapitaalstromen naar WIF blijven toenemen, kan een rally naar $2.40 weinig weerstand ondervinden, waardoor Dogwifhat zich kan positioneren als een aantrekkelijke keuze ten opzichte van andere meme en altcoins.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Gaat Bitcoin opnieuw stijgen? MVRV ratio laat volgende koers zien

Timo Bruinsma

Waarom $0.11 cruciaal is voor Dogecoin om verkopen te voorkomen

Timo Bruinsma

Japan’s nieuwe minister hint op hervorming crypto belasting voor groei

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu