Blockchain Stories
Tron trekt zich terug: Is dit het moment om te kopen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Tron trekt zich terug: Is dit het moment om te kopen?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

TRON (Ticker: TRX) slaagde er niet in om mee te gaan met de marktbrede bullish trend in de tweede helft van september. Dit gebrek aan kortetermijn bullishness betekent niet dat de kracht van de kopers afneemt. Laten we dit hieronder nader bekijken om te kijken wat onze analyse van diverse indicatoren zeggen.

De prestaties van TRX in de afgelopen maanden waren opmerkelijk bullish. Terwijl Bitcoin (Ticker: BTC) en de rest van de altcoin markt sinds april en mei achteruitgingen, heeft TRX erin geslaagd om die hoogtepunten te overtreffen.

Uitbraak en consolidatie voor TRON

Midden augustus schoten de TRON prijzen voorbij een lokale range formatie en stegen 20% boven de lokale hoogtepunten van dat moment. Sindsdien is de prijs teruggevallen naar het 38% retracementniveau op $0,150 en geconsolideerd rond deze zone.

image
Bron: TradingView

De RSI op de dagelijkse grafiek bleef bullish gedurende de afgelopen maand, en de OBV daalde niet onder de hoogtepunten van mei. Dit toonde aan dat de verkoopdruk niet sterk genoeg was om een dalende trend te verwachten.

De stabiele TRX consolidatie boven $0,144, de hoogtepunten van februari, was een veelbelovend teken voor lange termijn holders. De stabiele prijs actie en verminderde verkoopdruk beloven op termijn aanzienlijke winsten.

De Fibonacci extensie niveaus van $0,20 en de 100% extensie op $0,224 zouden de volgende lange termijn bullish doelen kunnen zijn. Swingtraders kunnen wachten op een daling naar $0,129 tot $0,138 voordat ze in de komende weken instappen.

Prijsdoelen voor oktober

De liquidatie heatmap liet zien dat de dichtstbijzijnde magnetische zones voor de prijs zich op $0,152 en $0,158 bevonden. In de komende dagen zullen dit waarschijnlijk de gebieden zijn waar respectievelijk een bullish en bearish omkering wordt verwacht.

image
Bron: Coinlass

In het bijzonder zou de cluster van liquidatie niveaus rond het $0,16 niveau de prijs kunnen aantrekken voordat een omkering op korte termijn momentum plaatsvindt.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitvavo voegt nieuwe tokens toe: Moo Deng en Solana Name Service

Pieter de Haan

Ethereum stakers kunnen straks mogelijk met minder ETH instappen

Pieter de Haan

AI munten verliezen $4,69 miljard aan marktkapitalisatie in drie dagen

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu