Blockchain Stories
Shiba Inu verwacht 200% stijging in oktober: analyse en redenen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Shiba Inu verwacht 200% stijging in oktober: analyse en redenen

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De Shiba Inu munt heeft recent een opwaartse trend laten zien na een periode van verliezen in de tweede en derde kwartalen van het jaar. Deze heropleving aan het begin van het vierde kwartaal brengt hoge verwachtingen met zich mee voor de meme coin. Vooral in oktober wordt een aanzienlijke stijging verwacht, met voorspellingen dat de prijs meer dan zal verdubbelen.

De meest bullish maand van het jaar voor Shiba Inu

Historische gegevens wijzen erop dat het einde van september de meest bullish periode van het jaar voor Shiba Inu inluidt. Vooral oktober staat bekend om zijn positieve prestaties voor de munt. Volgens gegevens van de CryptoRank website heeft Shiba Inu in oktober een gemiddeld rendement van +283,4% behaald. Dit betekent dat de prijs van Shiba Inu aan het einde van deze maand zou kunnen verdrievoudigen.

Een dergelijke stijging zou de prijs rond de $0,00006 brengen. Bovendien, als de heropleving aanhoudt tot het einde van het jaar, zou Shiba Inu tegen die tijd een nieuwe all time high kunnen bereiken. De laatste keer dat SHIB in september positief eindigde, was in 2021.

Toen zag oktober een indrukwekkende stijging van 833% in slechts รฉรฉn maand. Nu nadert 2024 zijn einde en lijkt het erop dat Shiba Inu opnieuw een groene september afsluit. Een herhaling van de trend van 2021 zou SHIB naar een nieuwe all time high kunnen sturen.

Shiba Inu returns
Bron: CryptoRank

Eindigt Q4 in het groen of rood?

Hoewel het vierde kwartaal vaak positief was voor de cryptomarkt, heeft de prijs van Shiba Inu na oktober minder geluk gehad. Volgens CryptoRank zijn de gemiddelde rendementen voor november en december respectievelijk -15,9% en -6,12%.

Dit voorspelt weinig goeds voor de prijs van Shiba Inu en zou beleggers kunnen aanmoedigen om in oktober te verkopen. Als dit scenario zich voordoet, kan oktober een goed moment zijn om uit de altcoin te stappen en in december weer terug te keren.

Echter, als de opwaartse trend van Bitcoin doorzet tot het einde van het jaar, zou de prijs van Shiba Inu kunnen blijven stijgen in het nieuwe jaar. De bredere trends in de cryptomarkt zullen een grote rol spelen in de prestaties van Shiba Inu.

Aanbevelingen voor investeerders

Op basis van historische gegevens en marktvooruitzichten zijn er enkele observaties over investeringen. In oktober zijn er verwachtingen van prijsstijgingen, gezien de bullish historische trend, terwijl november en december mogelijk prijsschommelingen laten zien.

Daarnaast kunnen bredere markttrends, vooral die van Bitcoin, een significante invloed hebben op de prestaties van Shiba Inu. Shiba Inu heeft in oktober potentieel voor aanzienlijke bewegingen, en de daaropvolgende maanden kunnen extra inzichten bieden.

Shiba inu koersgrafiek
SHIB wordt verhandeld op een koers van $0,0000182 Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Tron verliest mogelijk top 10 positie aan Cardano binnenkort

Julian Smits

XRP stijgt 10% door grote aankopen van $300 miljoen

Julian Smits

Bitcoin ETF instromen bereiken $495 miljoen

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu