Blockchain Stories
Zal Aptos boven de $10 stijgen? Belangrijke niveaus om te volgen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Zal Aptos boven de $10 stijgen? Belangrijke niveaus om te volgen

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De cryptomarkt is continu in beweging en Aptos (APT) heeft de aandacht getrokken met een mogelijke rally boven de $10. De afgelopen week heeft APT een indrukwekkende groei van 20% laten zien, maar de groei vertraagde de afgelopen 24 uur tot slechts 2%.

Dit roept de vraag op of APT binnenkort een nieuwe opwaartse beweging zal maken. Een belangrijk signaal voor deze potentie is het verschijnen van een omgekeerd head and shoulders patroon op de APT grafiek, wat vaak wijst op een komende stijging.

Inzicht in de recente groei en potentieel van APT

De recente stijging van APT werd ondersteund door een bullish patroon, bekend als de stijgende driehoek, wat al eerder werd aangeduid als het begin van een mogelijke rally. Dit patroon is inmiddels gerealiseerd. De huidige vorming van het omgekeerde head and shoulders patroon kan betekenen dat APT klaar is voor een significante rally. Volgens de technische analyse kan dit patroon ervoor zorgen dat APT boven de $10 uitkomt.

aptos head and shoulder koersgrafiek
Bron: TradingView

Technische indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) en de Chaikin Money Flow (CMF) ondersteunen deze analyse. De RSI piekte recentelijk op 74, wat een overbought conditie aangeeft, maar is gedaald naar 70,25, wat wijst op een mogelijk nieuwe accumulatiefase. De CMF waarde van 0,30 geeft aan dat er nog steeds sprake is van koopdruk.

cmf RSI koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Haalbaarheid van dubbelcijferige prijzen voor Aptos

De weg naar hogere prijzen voor APT wordt mede bepaald door de acties van de marktdeelnemers. De open interest (OI), een maatstaf voor het aantal openstaande contracten op de markt, daalde van $154,45 miljoen naar $145,02 miljoen op 25 september. Dit duidt op inspanningen om de prijs van APT te verlagen. Ondanks deze daling is de OI met 1,66% toegenomen, wat suggereert dat er nog steeds bullish sentiment aanwezig is.

open interest aptos september2024
Bron: CoinGlass

Het begrijpen van deze marktbewegingen is essentieel voor zowel ervaren investeerders als nieuwkomers in de cryptowereld. Door gebruik te maken van technische analyse en inzicht in marktgedrag, kunnen beleggers beter geรฏnformeerde beslissingen nemen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Stacks (STX) stijgt 20% door upgrade en stablecoin lancering

Julian Smits

Kan AAVE het $200 niveau bereiken? Beoordeling van de kansen

Timo Bruinsma

Injective toont bullish signaleren: Hoeveel kan INJ stijgen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu