Blockchain Stories
Kaspa en Hamster Kombat vanaf nu beschikbaar op Bitvavo
Altcoin Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Kaspa en Hamster Kombat vanaf nu beschikbaar op Bitvavo

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Bitvavo breidt haar aanbod uit met twee trending crypto projecten: Kaspa (KAS) en Hamster Kombat (HMSTR). Beide tokens zijn nu beschikbaar om te verhandelen op de Bitvavo exchange.

Daarnaast biedt Bitvavo een extraatje voor nieuwe gebruikers: ontvang โ‚ฌ10 aan gratis crypto als nieuwe gebruiker, wat gelijkstaat aan gratis 1641 HMSTR tokens of 66 KAS tokens. Lees verder om te ontdekken waarom deze nieuwe toevoegingen zo populair zijn en hoe jij kunt profiteren van deze promotie.

Wat is Kaspa (KAS)?

Kaspa is een veelbelovende en innovatieve layer-1 blockchain oplossing die draait op het Proof-of-Work (PoW) consensusmechanisme, maar met een modernere aanpak. Kaspa maakt gebruik van een Directed Acyclic Graph (DAG) architectuur, en zorgt voor extreem snelle blokverwerking met minimale bevestigingstijden, zonder in te leveren op veiligheid. Dit maakt het platform aantrekkelijk voor gebruikers die snelheid willen zonder risico.

Met Kaspa kun je razendsnelle transacties uitvoeren, en KAS, het native token van het netwerk, wordt gebruikt voor zowel transacties als mining beloningen. Door de schaalbaarheid en efficiรซntie van het netwerk groeit Kaspa snel in populariteit binnen de crypto community.

Als nieuwe Bitvavo gebruiker kun je direct 66 Kaspa (KAS) tokens ontvangen bij je aanmelding.

Onlangs kondigde Marathon Digital aan dat zij ook KAS minen, naast Bitcoin.

Hamster Kombat: de crypto game van het moment

Hamster Kombat is een ander project dat de crypto community verovert. Het is een Telegram game waarin spelers een virtuele crypto exchange beheren en Hamster Coins (HMSTR) verdienen. De strategische gameplay, gecombineerd met dagelijkse bonussen, maakt dit spel aantrekkelijk voor zowel gamers als cryptoliefhebbers.

Na het succes van vergelijkbare spellen zoals Notcoin, groeit Hamster Kombat snel in populariteit. Bovendien zorgde de Hamster Kombat airdrop voor extra aandacht. Hoewel er wat controverse is ontstaan na de recente airdrop, slechts 37% van de spelers kreeg hun beloofde beloningen, blijft het spel aan populariteit winnen. Het is bovendien interessant dat Binance 18% van alle Hamster Kombat tokens beheert, gevolgd door OKX met 4%.

Nieuwe gebruikers bij Bitvavo ontvangen zo’n 1641 HMSTR tokens gratis om het spel mee te verkennen.

Bitvavo geeft gratis 1641 HMSTR tokens of 66 Kaspa (KAS) tokens weg

Voor iedereen die geรฏnteresseerd is in deze twee projecten, biedt Bitvavo een aantrekkelijke promotie: nieuwe gebruikers ontvangen namelijk โ‚ฌ10 aan gratis crypto, wat (op dit moment) gelijkstaat aan 66 Kaspa tokens of 1641 Hamster Kombat tokens. Dit is een leuke manier om zonder risico te beginnen met het verkennen van deze opkomende cryptomunten. Houdt er rekening mee dat een storting van โ‚ฌ10 gedaan moet worden om het tegoed te ontvangen.

Of je nu de technologische voordelen van Kaspa wilt benutten of wilt duiken in de speelse, maar winstgevende wereld van Hamster Kombat, Bitvavo biedt alles wat je nodig hebt. De conferentie wordt steeds spannender naarmate de spellen zich uitbreiden.

Wil je ook beginnen? Bezoek het Bitvavo platform en ontvang je gratis crypto.

Gerelateerde berichten

Changpeng Zhao terug in vrijheid: wat zijn de volgende stappen?

Pieter de Haan

Bullish sentiment positief voor Dogwifhat

Timo Bruinsma

Bitvavo opnieuw hoofdsponsor van Bitcoin Amsterdam 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu