Blockchain Stories
DaanCrypto: Bitcoin bevindt zich in een goede positie
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

DaanCrypto: Bitcoin bevindt zich in een goede positie

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Wellicht ongemerkt maakt Bitcoin al het gehele jaar een indrukwekkende groei door. Ondanks de beurcrash begin augustus staat de koers op +47,93% ten opzichte van 1 januari van dit jaar. Kan Bitcoin hier in het vierde kwartaal een passend vervolg aan geven? De verwachting is van wel, aangezien het laatste kwartaal van het jaar normaal gesproken het beste kwartaal is. Met name de maanden oktober en november zijn historisch gezien geweldig voor Bitcoin. Volgens de bekende crypto analist DaanCrypto bevindt Bitcoin zich op dit moment sowieso in een goede positie. Dat deelt hij in ieder geval met zijn ruim 383.000 volgers op zijn X-account.

Belangrijk niveau op $65.000

Al op 25 september plaatste DaanCrypto een tweet over een potentiële Bitcoin koers van $65.000. In deze tweet gaf deze analist aan dat dit een belangrijk weerstandsniveau is. Daarbij gaf de analist wel aan dat het positiever zou zijn als de koers langer onder de $65.000 zou schommelen, aangezien daarbij de kans groter zou zijn dat de koers nadien boven dit weerstandsniveau gehouden kan worden. Zoals mogelijk al bekend bij je, staat de Bitcoin koers nú al boven het weerstandsniveau van $65.000.

Bitcoin probeert uit te breken

In een recente tweet, van 26 september, geeft DaanCrypto aan dat Bitcoin probeert uit te breken. Toen hij deze tweet plaatste, stond de koers overigens al boven de $65.000. Dat was volgens de analist een goed teken, net zoals het feit dat de koers boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde handelt.

Volgens DaanCrypto is het nu belangrijk om ongeveer $1.000 á $2.000 boven de koers van $65.000 de dag af te sluiten. Mocht Bitcoin dit vandaag al voor elkaar krijgen, is dit volgens DaanCrypto het startschot van een ‘proper breakout’. Oftewel: van een positieve uitbraak van Bitcoin. Het kan daarbij zomaar zijn dat BTC nog dit jaar koers gaat zetten richting een nieuwe all time high.

We zijn er nog niet

Het is belangrijk om te vermelden dat we er nog niet zijn. De Bitcoin koers staat mogelijk op het punt van uitbreken, maar deze zekerheid heb je uiteraard nooit. Eén (verkeerde) economische factor kan alweer roet in het eten gooien. Het lijkt er echter op dat alle seinen voor Bitcoin inmiddels vol op groen staan. De renteverlaging heeft Bitcoin goed gedaan, de ETF’s zien een gigantische instroom en ook de maatregelen in China lijken vooralsnog goed uit te pakken.

Daarbovenop komt dat er op X stelselmatig positief over Bitcoin gepraat wordt. Dit is een belangrijke factor die wel eens onderschat wordt, maar onbewust het bewustzijn en het sentiment van beleggers beïnvloedt. Want, zeg nou zelf: als je vaak een positieve tweet over Bitcoin voorbij ziet komen, word je vanzelf bullish. Niet waar?

Het bullish sentiment in de markt lijkt momenteel meer dan terecht te zijn. De koers is boven het weerstandsniveau van $65.000 uitgekomen en handelt momenteel boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde. Twee belangrijke eisen voor een potentiële uitbraak, aldus cryptoanalist DaanCrypto.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Cardano blinkt uit: Hoskinson vergelijkt met Bitcoin en Ethereum

Julian Smits

Verleggen BTC investeerders hun interesse naar de ETF’s?

Scott

Russische experts: Altseason komt terug, maar het zal anders zijn

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu