Blockchain Stories
Whales kopen 20 mljoen RENDER in 3 maanden: wat nu?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Whales kopen 20 mljoen RENDER in 3 maanden: wat nu?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Render Network (Ticker: RENDER) heeft grote groei laten zien op de prijsgrafieken, en er is een toename van interesse van whales te zien te midden van de heropleving van AI en DeFi. 

Volgens gegevens van Santiment hebben whales hun posities in RENDER vergroot tijdens het recente herstel. In de afgelopen drie maanden hebben ze 3,5% meer tokens gekocht (20,5 miljoen tokens), waardoor hun dominantie is gestegen tot 92% van het totale aanbod.

Portefeuilles met minstens 100K RENDER, geclassificeerd als sharks & whales, hebben in 11 weken 20,5 miljoen extra munten (ter waarde van $126 miljoen) vergaard en bezitten nu 91,8% van het aanbod.

Moet je de whales volgen?

Dergelijke massale aankopen door grote portefeuilles wijzen meestal op een hoge overtuiging van toekomstige prijsstijgingen, vooral met bullish verwachtingen voor Q4. 

De token steeg in september met 25%, mede dankzij de heropleving in de AI sector. Sinds de langdurige daling in augustus blijft RENDER onder de $6,30 (een Q3 dieptepunt).

image
Bron: TradingView

Op de dagelijkse grafieken heeft de altcoin een bullish double bottom patroon gevormd, met $6,20 als de neckline. Een uitbraak naar boven zou RENDER met bijna 30% kunnen doen stijgen en boven de $8 of de 200 daagse MA (Moving Average) brengen.

Om het herstel voort te zetten, moet het bullish sentiment de $6,20 markering doorbreken. De bearish order block (OB), gemarkeerd in rood, bevindt zich bij $7. Als de token boven de $7 stijgt, zou het volgende bullish doel $10 kunnen zijn.

Veel RENDER is momenteel nog gelocked

Volgens Token Unlocks gegevens is slechts 60% van het totale aanbod van 644 miljoen tokens vrijgegeven. Ongeveer 235 miljoen tokens, bedoeld voor zaken als treasury activiteiten, moeten nog worden vrijgegeven, zonder officiële tijdlijn voor de unlocks.

image
Bron: Token Unlocks

De enorme hoeveelheid die momenteel gelocked is, zou de prijzen kunnen beïnvloeden als deze onverwacht op de markt worden gebracht. Daarom betekent de dominantie van whales in RENDER dat zij de prijzen bepalen. 

Speculanten moeten daarom de acties van whales in de gaten houden om de juiste markttoegang en winstneming momenten te bepalen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • €10 bonus na storting van €100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot €600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

XRP’s exchange reserves stijgt, crash op komst?

Timo Bruinsma

Shiba Inu te maken met belangrijke weerstandszones

Timo Bruinsma

Goud tikt nieuwe ATH aan, kan Bitcoin volgen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu