Blockchain Stories
Polygon netwerk groeit met 1000%: Gaat Polygon nu stijgen?
Altcoin Nieuws

Polygon netwerk groeit met 1000%: Gaat Polygon nu stijgen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Polygon (Ticker: POL), dat onlangs is overgestapt van MATIC, heeft een soepele upgrade ondergaan waarbij MATIC tokens in een verhouding van 1:1 zijn omgezet in POL. Hierdoor behielden investeerders hun portefeuillewaarde zonder verliezen.

Na deze upgrade heeft Polygon de afgelopen 30 dagen de leiding genomen in netwerk groei, met een stijging van meer dan 1000% in nieuwe wallets. 

Deze groei werd gevolgd door Wrapped Ethereum (Ticker: WETH) op Polygon met 260% groei, LayerZero (Ticker: ZRO) op Optimism met 250%, LayerZero op Arbitrum met 220%, en USD Coin op Polygon met 170%.

image

Dominantie van Polygon in netwerk en cross chainprestaties

Deze statistieken laten zien dat Polygon niet alleen op zijn eigen netwerk domineert, maar ook sterke prestaties levert op cross chain niveau. 

Historisch gezien is een stijgend netwerk groei een indicator van toenemende bruikbaarheid, wat op lange termijn het marktkapitaal van projecten kan versterken.

Toename in transacties op het Polygon netwerk

Sinds de upgrade van het ecosysteem is het aantal transacties op Polygon aanzienlijk gestegen. Hoewel er in augustus enkele dips waren, is het transactievolume sinds juli consistent hoog gebleven. 

image
Bron: DeFilLama

Volgens de meest recente gegevens van DefiLlama staat het aantal transacties op Polygon op 2,60 miljoen, met een handelsvolume van $80 miljoen in de afgelopen 24 uur. Gezien de snelle groei binnen het Polygon ecosysteem en de versterkte marktpositie, lijkt Polygon goed gepositioneerd als een solide investering voor de lange termijn.

“In/Out of the Money” analyse

Bij het analyseren van de “in/out of the money” gegevens blijkt dat het grootste aantal winstgevende wallets zich bevindt binnen de prijsklasse van $0,4001 tot $0,4115. 

image

In totaal is 61% van de wallets die POL vasthouden in de winst, wat neerkomt op 18,32K wallets. Daarentegen staat 36% van de wallets, ofwel 10,76K, op verlies. Slechts 2,5% van de wallets, ongeveer 769, bevinden zich in een neutrale positie.

Vooruitzichten voor Polygon

Deze gegevens tonen aan dat de toekomst van Polygon sterk is, met veel houders die profiteren van de huidige prijsniveaus. 

image
Bron: IntoTheBlock

Dit geeft een solide basis voor toekomstige groei aan. Met alle metrics op één lijn is Polygon (POL) goed gepositioneerd voor een prijsstijging, ondersteund door toegenomen netwerkgroei, actief transactievolume en langetermijninvesteringspotentieel.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Injective toont bullish signaleren: Hoeveel kan INJ stijgen?

Timo Bruinsma

Billy Markus heeft alleen Dogecoin gemaakt, niet Bitcoin

Timo Bruinsma

Lange termijn holders en ETF’s klaar om BTC te boosten

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu