Blockchain Stories
Kan AAVE het $200 niveau bereiken? Beoordeling van de kansen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan AAVE het $200 niveau bereiken? Beoordeling van de kansen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aave (Ticker: AAVE) heeft recent een belangrijke stap gezet door boven het cruciale weerstandsniveau van $153,99 uit te breken. 

Deze doorbraak heeft de token naar nieuwe cyclische hoogtepunten gedreven en de interesse van kopers aangewakkerd.

Met een huidige prijs van $164,97 blijft AAVE een sterk stijgend momentum vertonen, ondersteund door een toenemend handelsvolume en bullish technische indicatoren. Na de recente doorbraak richt AAVE zich nu op het $200 niveau, dat fungeert als een belangrijke psychologische en technische weerstand.

Volgens crypto analist Daan Crypto Trades zou AAVE, als het erin slaagt dit niveau te doorbreken, mogelijk een volgende doelstelling van rond de $261,20 kunnen bereiken, wat in lijn ligt met eerdere hoogtepunten die begin 2022 werden waargenomen. 

Dit vooruitzicht weerspiegelt het huidige optimistische marktsentiment, dat wordt gedreven door sterke koopdruk. De beperkte historische prijsactie in de huidige handelszone suggereert de mogelijkheid van snelle prijsbewegingen terwijl AAVE nieuwe niveaus verkent.

Voortzetting van het bullish momentum

Het bullish momentum van AAVE wordt benadrukt door zijn positie boven zowel het 50 daagse Exponentieel Voortschrijdend Gemiddelde (EMA) op $135 als het 100 daagse EMA op $121,75. Deze technische niveaus hebben gediend als solide support tijdens de recente rally van AAVE en hebben de stijgende koers versterkt.

De prijs van de token is consequent boven deze voortschrijdende gemiddelden gebleven, wat de kracht van de huidige trend onderstreept. De Awesome Oscillator (AO) stond op 26 op het moment van schrijven, met uitbreidende groene balken die wijzen op toenemende bullish kracht. 

image
Bron: TradingView

Deze indicator, die de markt momentum meet, blijft een positief sentiment signaleren, wat de voortdurende stijgende prijsbeweging ondersteunt.

Zet de stijging van AAVE door?

Vooruitkijkend liet de Aroon indicator, die wordt gebruikt om markttrends te meten, een duidelijke dominantie van bullish signalen zien. De Aroon Up stond op 42,85%, terwijl de Aroon Down (oranje) 78,50% was, wat aangeeft dat recente hoogtepunten zijn bereikt en dat bullish signalen momenteel de bearish signalen overschaduwen.

Deze opstelling weerspiegelt een sterke aanwezigheid van bulls op de markt, met aanwijzingen dat de controle van verkopers aan het afnemen is. Deze technische signalen, gecombineerd met een toenemend handelsvolume en positief marktsentiment, suggereren dat de recente doorbraak van AAVE het begin zou kunnen zijn van een langdurige stijgende trend.

AAVE’s handelsvolume over de afgelopen 24 uur bedraagt $295.000.000, met een prijsstijging van 0,85% in de afgelopen dag en een winst van 16,70% in de afgelopen week. Met een circulerende voorraad van 15 miljoen AAVE heeft het een marktkapitalisatie van $2.500.000.000, wat de groeiende aanwezigheid van AAVE in de DeFi ruimte benadrukt.

Naarmate AAVE zijn stijgende beweging voortzet, houden marktdeelnemers nauwlettend in de gaten of het $200 doel bereikt zal worden en of het bullish momentum kan worden gehandhaafd.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • €10 bonus na storting van €100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot €600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Injective toont bullish signaleren: Hoeveel kan INJ stijgen?

Timo Bruinsma

Polygon netwerk groeit met 1000%: Gaat Polygon nu stijgen?

Timo Bruinsma

Billy Markus heeft alleen Dogecoin gemaakt, niet Bitcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu