Blockchain Stories
Injective toont bullish signaleren: Hoeveel kan INJ stijgen?
Altcoin Nieuws

Injective toont bullish signaleren: Hoeveel kan INJ stijgen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sinds de renteverlagingen door de Fed een week geleden, hebben de crypto markten winsten geboekt. Met de heropleving van de markt heeft Bitcoin (Ticker: BTC) het voortouw genomen. 

Gewoonlijk leidt het herstel van Bitcoin tot winsten voor altcoins, en dat geldt ook voor AI gerelateerde munten, die een enorme stijging hebben doorgemaakt.

Tijdens deze heropleving van AI munten heeft Injective (Ticker: INJ) veerkracht getoond. Op het moment van schrijven handelt INJ op $22,90, wat neerkomt op een stijging van 0,74% in de afgelopen 24 uur. 

Ook het handelsvolume van Injective is met 45% gestegen naar $174 miljoen. Tegelijkertijd is de marktkapitalisatie van de altcoin met 10% toegenomen tot $2,30 miljard. Deze trend heeft zich de hele maand doorgezet. 

Zo is INJ in de afgelopen week met 13,50% gestegen en heeft het over de hele maand een stijgende trend opgeleverd met een stijging van 13%.

Wat de grafieken van INJ zeggen

\Volgens een analyse van ons was INJ op het moment van schrijven bezig met een aanhoudende stijgende trend. Sinds het bereiken van een maandelijks dieptepunt van $15,55 heeft Injective een doorbraak uit een maandenlange consolidatie aangegeven. 

Deze stijgende trend wijst op een verandering in marktsentiment en investeringsvoorkeuren.

De huidige marktomstandigheden kunnen dus gunstig zijn voor verdere prijsstijgingen van INJ. Zo heeft de Relative Strength Index (RSI) van Injective de afgelopen twee weken een constante stijging laten zien, van 45 naar 69. 

image
Bron: TradingView

Dit wijst op een toenemende vraag naar de altcoin, ondersteund door de eerder waargenomen stijging in handelsvolume.

image
Bron: Santiment

Daarnaast is de Funding Rate van Injective per beurs positief gebleven gedurende de afgelopen week. Een positieve Funding Rate betekent dat longposities shortposities betalen, wat aangeeft dat de meeste investeerders bullish zijn en een prijsstijging verwachten.

image
Bron: Santiment

De Open Interest (OI) in USD per beurs heeft de afgelopen week ook een stijgende trend laten zien, van $33 miljoen naar $41 miljoen. Wanneer de prijs stijgt samen met de Open Interest, bevestigt dit de sterkte van de stijgende trend. 

Dit betekent dat handelaren posities innemen in de richting van de prijsbeweging, wat de geloofwaardigheid van de trend versterkt.

image
Bron: Coinglass

Tot slot wordt de vraag naar longposities verder versterkt door een positieve OI Weighted Funding Rate. Dit suggereert dat longpositie holders zo bullish zijn dat ze bereid zijn een vergoeding te betalen om hun posities te behouden.

Vooruitzichten voor INJ

Injective ervaart momenteel een opwaartse momentum. Met positief marktsentiment is INJ goed gepositioneerd voor verdere winsten. 

Als de huidige marktomstandigheden aanhouden, zal INJ het volgende significante weerstandsniveau van $25,80 doorbreken. Een doorbraak van dit niveau kan ervoor zorgen dat Injective $29,30 bereikt.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Kan AAVE het $200 niveau bereiken? Beoordeling van de kansen

Timo Bruinsma

Polygon netwerk groeit met 1000%: Gaat Polygon nu stijgen?

Timo Bruinsma

Billy Markus heeft alleen Dogecoin gemaakt, niet Bitcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu