Blockchain Stories
Shiba Inu’s marketingleider hint op X: ‘Er komt iets groots aan’
Memecoin Nieuws

Shiba Inu’s marketingleider hint op X: ‘Er komt iets groots aan’

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Lucie, de anonieme marketingleider van het Shiba Inu team, heeft een tweet gedeeld waarin zij de Shiba In community op de hoogte bracht van een spannend en geheimzinnig project. Dit project is het onderwerp van veel gesprekken, maar ondanks de groeiende speculatie lijkt niemand precies te weten wat er op komst is. Desondanks is de opwinding binnen de Shiba Inu gemeenschap duidelijk voelbaar.

Een grootse onthulling op komst

Volgens Lucie gaat er binnenkort iets groots gebeuren. Ze meldde dat er een mysterieus bericht de ronde doet over een baanbrekend project. Hoewel er veel wordt gespeculeerd, blijft de aard van het project een raadsel. Dit zorgt ervoor dat de spanning en verwachtingen binnen de SHIB community toenemen, terwijl iedereen wacht op verdere onthullingen.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, voegde nog meer mysterie toe tijdens de TOKEN2049 blockchain conferentie in Singapore. Daar liet hij doorschemeren dat de komende weken bijzonder interessant zullen zijn voor het Shiba Inu project, zonder echter enige concrete details prijs te geven. In een reactie op vragen uit de community benadrukte teamlid Rajeev dat er ‘iets groots gepland’ staat, wat de nieuwsgierigheid alleen maar verder aanwakkerde.

Team achter Shiba Inu werkt aan meerdere projecten

Lucie speculeerde verder over wat dit geheimzinnige project zou kunnen zijn. Ze noemde verschillende mogelijkheden, zoals de Shib Marketplace, de Shibahub, de langverwachte lancering van de TREAT-token, of zelfs een compleet nieuwe wereld. Deze vage omschrijvingen hebben geleid tot nog meer discussie binnen de community over wat er precies op komst is.

Ondertussen blijft het SHIB team hard werken aan diverse projecten. Naast de genoemde initiatieven werken ze ook aan de SHIB Metaverse, een layer-3 blockchain op Shibarium en verdere ontwikkelingen voor de TREAT token. Dit jaar hebben ze al twee grote updates uitgevoerd op het Shibarium netwerk. Deze zogeheten hard forks waren bedoeld om de prestaties te verbeteren, de transactiesnelheid te verhogen en de transactiekosten te verlagen. Bovendien hebben ze een burn portal geïntroduceerd. Hiermee kunnen SHIB tokens automatisch worden verbrand.

Waarschuwing tegen gecentraliseerde beurzen

Naast de aankondigingen rondom nieuwe projecten, waarschuwde Lucie de Shiba Inu community ook voor het gebruik van gecentraliseerde exchanges. Ze benadrukte het toenemende belang van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en moedigde SHIB houders aan om voorzichtig te zijn met het gebruik van gecentraliseerde platforms. Lucie verwees hierbij naar een recente aanval op de BingX exchange, waarbij 3,8 miljard KNINE tokens werden gestolen. Deze tokens waren verbonden aan K9 Finance, een strategische partner van Shiba Inu.

Lucie uitte haar ontevredenheid over hoe BingX met de situatie omging, en riep de SHIB gemeenschap op om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen activa. Ze moedigt gebruikers aan om over te stappen op DeFi en om te leren werken met een DeFi wallet. Dit omvat het begrijpen van de basisprincipes van blockchaintechnologie en het verplaatsen van munten naar een hardware wallet voor extra veiligheid. Ze herinnerde de gemeenschap ook aan de recente hack van de grootste crypto exchange in India, WazirX, waarbij miljarden SHIB munten werden gestolen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Overname in de cryptowereld: Kraken neemt Bitcoin Meester over

Scott

Zweedse autoriteit: “Crypto exchanges zijn professionele witwassers”

Scott

Bitcoin bereikt keerpunt: Drie on chain signalen voor stijging

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu