Blockchain Stories
Peter Brandt is ontzettend bullish over Bitcoin
Bitcoin Nieuws

Peter Brandt is ontzettend bullish over Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Zonder twijfel is Peter Brandt één van de meest gerenommeerde investeerders. Hij heeft niet alleen veel kennis over crypto, maar ook over de financiële markten in zijn algemeenheid. Dat laat hij des te meer blijken op zijn X-account. Op X doet hij namelijk een voorspelling over de groei van Bitcoin, waarbij hij de vergelijking treft met goud.

Waarom is deze vergelijking zo relevant?

Voordat we in de analyse van Peter Brandt duiken, is het belangrijk om deze vergelijking te duiden. Want, wat hebben goud en Bitcoin nou met elkaar gemeen? Over het algemeen hebben deze beide financiële producten veel met elkaar gemeen. Beide producten staan namelijk te boek als een geweldig middel tegen inflatie. Door in goud danwel Bitcoin te investeren, is het mogelijk om de aanzienlijke vermindering van je vermogen tegen te gaan.

Daarnaast is in de afgelopen jaren gebleken dat de Bitcoin koers de goudprijs volgt. Zodra de goudprijs stijgt, volgt de Bitcoin enige tijd later. Daar lijkt nu ook wederom sprake van te zijn. De goudprijs staat namelijk op een nieuwe all time high, terwijl ook de Bitcoin koers een mooie stijging doormaakt.

Omgekeerde kop-en-schouder patroon

Peter Brandt voorspelt dat Bitcoin in de nabije toekomst veel beter gaat presteren dan goud. Hij durft zelfs te stellen dat de Bitcoin koers in de komende maanden meer dan 400% kan groeien ten opzichte van goud. Daarmee doelt Brandt vooral op de marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van Bitcoin is, sinds de lancering van BTC, al met maar liefst 350.000% gestegen ten opzichte van goud.

Volgens Brandt zijn er nieuwe indicatoren die een verdere stijging doen vermoeden. Brandt geeft als reden hiervoor onder meer het omgekeerde kop-en-schouder patroon op. Dit patroon gaat Bitcoin op termijn naar een opwaarts doel rond 123 brengen. Dit betekent dat de prijs van 1 BTC gelijk is aan 123 ounces goud. Op het moment van schrijven is de prijs van 1 BTC gelijk aan 24 ounces goud. Bitcoin zou dus een aanzienlijke stijging door moeten maken om rond het niveau van 123 te komen.

Een van de mogelijke oorzaken hiervan is terug te vinden in de Bitcoin Spot ETF’s. Zodra deze ETF’s terrein blijven winnen, zorgt dit voor een extra instroom van geld in de Bitcoin markt. De marktkapitalisatie stijgt daardoor verder en verder, terwijl de goudprijs nu al op een recordhoogte staat. Valt er nog wel veel groei voor goud te behalen? Aan die voorspelling durven wij ons vingers niet te branden, maar we vermoeden wel dat de Bitcoin koers nog aanzienlijk gaat stijgen. Met dank aan de ETF’s, maar ook met dank aan het algehele bullish marktsentiment.

Voor ons is het veelzeggend dat een persoon als Brandt ook als bullish over Bitcoin is. Dit sentiment zien we sowieso in de algehele markt terugkomen. Mede omdat, historisch gezien, de beste maanden voor crypto nog op ons staan te wachten. Mogelijk kan Bitcoin nog dit jaar een nieuwe all time high behalen. Wat denk jij?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bitcoin leidt $321M aan crypto instroom na renteverlaging door Fed

Julian Smits

Ontzettend positieve week voor Bitcoin ETF’s

Scott

Waarom stijgt Bittensor (TAO) zo sterk in waarde?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu