Blockchain Stories
BONK lanceert eerste meme token ETP, stijging mogelijk?
Altcoin ETF Memecoin Nieuws

BONK lanceert eerste meme token ETP, stijging mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bonk (Ticker: BONK) zorgt voor opleving met zijn plannen om het eerste meme token exchange traded product (ETP) in de VS te lanceren. 

Aangekondigd tijdens het Solana Breakpoint evenement, werkt BONK samen met Osprey Funds om het ETP voor het einde van het jaar te lanceren. 

Deze zet heeft investeerders enthousiast gemaakt, aangezien de prijs van BONK naar verwachting verder zal stijgen, met een potentiële stijging van meer dan 200% die in oktober wordt verwacht.

Pionier in de wereld van memecoins

Als het eerste memecoin dat een ETP nastreeft, legt BONK de basis voor verdere groei en mogelijk een exchange traded fund (ETF) in de toekomst. Investeerders houden de progressie van BONK in de gaten.

Prijsactie en support niveau van belang

De recente ontwikkelingen rond BONK hebben invloed gehad op de prijsactie. De BONK/USDT pair heeft dit cruciale support niveau nu drie keer aangetikt, een niveau dat resulteerde in een prijsstijging van meer dan 180% van april tot mei dit jaar. 

Wel heeft dit paar sindsdien een daling doorgemaakt en bereikte op 5 augustus opnieuw de support zone, toen de gehele crypto markt zes maanden lage punten bereikte.

Bullish sentiment en technische indicatoren

Met de aankondiging van het Bonk ETP, dat zou kunnen leiden tot de eerste memecoin ETF, bouwt het bullish sentiment zich op. De Bollinger Bands op de dagelijkse tijdlijn verbeteren, wat wijst op een potentiële doorbraak. 

image
Bron: TradingView

De moving average convergence divergence (MACD) indicator toont ook een groeiend koop momentum, wat suggereert dat de prijs binnenkort hoger zou kunnen gaan. 

BONK handelt nu boven het gemiddelde van de Bollinger Band, wat aangeeft dat het positieve sentiment toeneemt.

OI gewogen funding rates

Een ander bullish signaal komt van de OI gewogen funding rates, die positief zijn geworden. Dit geeft aan dat long traders optimistischer worden over het prijs potentieel van BONK. Op dit moment staat de OI gewogen funding rate op 0,00060%, met BONK geprijsd op $0,0000180. 

Dit groeiende vertrouwen onder traders zou kunnen helpen om de prijs naar nieuwe hoogtes te stuwen, mogelijk terug naar de pieken van juli en meer dan 110% winst genereren.

image
Bron: Coinglass

Afname van verkoopvolume en netto shorts

Het verkoopvolume en de netto shorts nemen ook af, wat de bullish vooruitzichten verder ondersteunt. De afname in de overdracht van contracten suggereert een vermindering van de verkoopdruk en een periode van marktconsolidatie. 

Dit creëert een gunstige omgeving voor een prijsstijging, vooral als de vraag sterk blijft en het aanbod blijft afnemen.

Vooruitzichten voor BONK

Met de afname van de verkoopdruk en toenemende longposities lijkt BONK goed gepositioneerd voor een rally en mogelijk om zijn vorige pieken te overtreffen. 

De aanstaande ETP lancering van BONK, in combinatie met de afnemende verkoopdruk en stijgend bullish sentiment, zou de prijs verder kunnen opdrijven. 

Investeerders anticiperen op een mogelijke doorbraak die BONK terug kan sturen naar de hoogtes van juli, wat een winst van 110% zou vertegenwoordigen en het positioneert voor verdere groei in het laatste kwartaal van 2024.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Ontzettend positieve week voor Bitcoin ETF’s

Scott

Waarom stijgt Bittensor (TAO) zo sterk in waarde?

Julian Smits

Near Protocol doelt op $8,50 ondanks weerstand

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu