Blockchain Stories
$6,75 miljard in Solana (SOL) in 24 uur komt er iets groots?
Nieuws Solana

$6,75 miljard in Solana (SOL) in 24 uur komt er iets groots?

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana (SOL) heeft recent een opmerkelijk herstel doorgemaakt. De prijs van de cryptomunt laat tekenen van een mogelijke opwaartse trend zien, wat investeerders hoop geeft voor de komende dagen. Verschillende belangrijke signalen en indicatoren vertonen een positieve ontwikkeling, wat handelaren meer vertrouwen geeft in hun investeringen.

De opkomst van Solana

In de laatste 24 uur is het handelsvolume van Solana met maar liefst 98,87% gestegen. Dit betekent dat er nu voor $6,75 miljard aan SOL verhandeld wordt, wat een aanzienlijke toename is. Deze stijging laat zien dat er een sterke positieve stemming heerst onder de handelaren. Ze worden steeds optimistischer over de waarde van SOL.

Een goed voorbeeld is de toename van het handelsvolume op toonaangevende crypto exchanges. Binance voert de lijst aan met een handelsvolume van $2,62 miljard, gevolgd door Bybit met $1,50 miljard en OKX met $1,09 miljard. Ook op andere platforms zoals BingX en Bitget zien we aanzienlijke volumes. Deze cijfers tonen aan dat het vertrouwen in Solana groeit en dat veel mensen verwachten dat de prijs verder zal stijgen.

De explosie in handelsvolume

De recente stijging in het handelsvolume is een teken van hernieuwde interesse in Solana. Om dit te vergelijken met een alledaags voorbeeld, kun je het zien als een drukke markt waar plotseling veel meer mensen komen winkelen. Meer activiteit betekent meestal meer interesse en waarde, iets wat we nu ook bij Solana zien.

Momenteel staat de prijs van Solana op $143, een kleine daling van 0,74% in de laatste 24 uur. Echter, over de afgelopen zeven dagen is de waarde met 10% gestegen. De prijs ging van $127,46 naar een hoogtepunt van $149,91, wat een opmerkelijke stijging is. Ondanks een kleine correctie, laat SOL een sterke prestatie zien en lijkt het klaar om verdere groei na te streven.

solana koersgrafiek september2024
Solana handelt op een koers van $140. Bron: TradingView

SOL op de beurzen

Het handelsvolume is verdeeld over verschillende grote crypto exchanges. Dit toont aan dat er breed vertrouwen is in Solana. Het is vergelijkbaar met drukke internationale luchthavens waar SOL steeds meer vluchten (handelsvolume) krijgt, wat aangeeft dat het een populaire bestemming is geworden.

Hoewel Solana momenteel uitdagingen ondervindt bij het overwinnen van het weerstandsniveau van $150, zijn de vooruitzichten positief. Met het toenemende handelsvolume en het groeiende vertrouwen van investeerders, is het waarschijnlijk dat Solana binnenkort nieuwe hoogtes zal bereiken.

Zoals het dashboard van een auto bestuurders informeert over de prestaties van hun voertuig, kunnen handelaren de cruciale metrics en indicatoren volgen om de ‘gezondheid’ van SOL te monitoren.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen. 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

SUI stijgt met bijna 50%, Kan het Litecoin inhalen?

Timo Bruinsma

Dit is waarom Bitcoin ATH dichterbij kan zijn dan je denkt

Timo Bruinsma

BNB prijs boven $600: Zet de stijging zich voort?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu